Tur att man är bortskämd


Paket från posten


Kines mat

Måste bara göra ett inlägg om hur underbart bra denna veckan har varit. Inställda lektioner varje dag, likaså imorgon. Vilket betyder ingen idrott *lycklig*. Tog med mig lite kines mat hem från stan idag som jag nu sitter och mumsar på. Hämtade också upp ett paket från posten, undra vad det kan dölja sig i den..?

Dagens outfit

Skjorta - Jolina 1299:-
Linne - Bikbok 299:-
Jeans - White 399:-
Halsband - JC

Godmorgon

Godmorgon kära läsare! Hoppas ni har sovit gott, för det har jag gjort. Förstår dock inte varför jag är vaken när jag har sovmorgon till 12.25..? Har en lektion idag, sen slutar jag. Så ja, livet leker ganska mycket nu! Nu ska jag fortsätta att plugga till mitt äckliga matte prov, wish me luck!

Dagens citat

- Do you speak English?
- Yes I am!

Sallad + solning

Sitter just nu på ett mysigt litet cafe med ******* och har självklart med mig min bloggdatorn. Har precis varit och solat en 25 minutare på super. Jag kan inte sola på normal, syns inte på mig efteråt då, hihi. Jaja, har man bra pigment så ska man inte klaga. Eller hur kära bloggläsare...? Nu ska jag återgå till min underbart goda grekiska sallad och vara social, uppdaterar senare sen, puss!

Rapunzel of sweden

Gjorde precis en beställning hos Rapunzel of sweden nu på morgonkvisten. Fick precis en adrenalinkänsla, älskar att slösa pengar! Eftersom jag redan är kund där fick jag erbjudandet till en hemlig gåva. "Råkade" trycka två gånger och "glömde" trycka på ångra, daaaamn!

Studiedag

Imorgon har jag sovmorgon. Börjar första lektionen klockan 13.00. Huuuur underbart är inte det..? Tycker dock att en studiedag ska vara en heldag och inte en halv. Det är väl ganska logiskt va? Nej nu ska jag inte få detta att låta som någonting negativt, hihi

Thaimat

ååååh! Finns det någon godare maträtt än thai? Jag tror nog att svaret blir nej på den frågan. Fick ett sms i skolan av min käre far: Vill du ha thai idag? hör av dig till mamma när du hinner. Om vi säger såhär, jag ringde upp sekunden senare, hihi. Vi kan nog se oss som stammisar där, eftersom vi hann inte få våra menyer innan han sa: Tar ni det vanliga? och du unga dam, med sötsur istället för jordnötsås? haha *suck*

Dagens köp


Stan

Jag gav upp mitt studerande. Blir bara på dåligt humör när det inte funkar. Sprang istället ner på stan och inkasserade en ring som jag blev kär i. Fanns dock inte i silver som önskat så det fick bli en i guld. Har också börjat att inse att guld är ganska snyggt till vissa outfits.


Håltimma

Sitter nu och väntar på att min sista lektipon ska börja om 578643 timmar. Lite lätt irriterad. Vill bara hem och sova. Men får istället sitta med matteboken som konstigt nog visar helt fel tal i facit. Kan knappast vara en trött Jessica som det är fel på. Nu ska jag fortsätta att tjura, uppdaterar hemma!

Godmorgon världen

Jag kör samma replik som Jimmy Janson: godmorgon världen! Idag känns allt så mycket bättre än vad gårdagen kändes. Sovmorgon + en lektion = lyckad dag! Jag ska nämligen på ett möte idag på (?) klockan 11.30. Berättar mer om det hemma sen.

Jessica hissar



1. Veckans hiss går till studiedagar. Hur underbart är inte det när man helt oväntat får beskedet att man är ledig en hel dag? En dag då man slipper snooooza i x antal timmar och sedan stiga upp när det passar en själv!

Jessica dissar

1. Veckans diss går till devote då man är tvungen att fylla i ett ord för att kommentaren ska publiceras. Vad är det för mening med att ödsla tid på det? När man väl har gjort det och skrivit fel orkar man inte göra samma process igen. Dagens sanning!



Fan

Varför måste allting kännas så svårt ibland? Vem var det som kom på motgångar i livet? Nu är jag trött, på allt. Ska försöka ordna så att det inte går utöver bloggen. Snart kommer dagens hiss och diss upp.

Marknad

Kom precis hem från en regnig marknad där man fick hoppa över stora vattenpölar för att ta sig fram. Kände mig på "köp humör" men hittade dock ingenting. Var på jakt efter ringar, men fanns det? nej! Det är sådana saker som förstör hela ens dag, inte bara att man vart dyblöt när man kom hem.

Toppendag

Tänk att allting kan vända. Från en hemsk torsdag till en toppen fredag! Något som gillas starkt, hihi. Efter skolan tog jag en fika med världens bästa ********. Herregud vad jag älskar dig! Nu kommer säkert en smart läsare påpeka att jag fikade under min nyttiga period. Men (smörgås och vitamin dryck) anses väl som nyttigt..?

Ullared

Sitter och kollar på reprisen av ullared eftersom jag missade den under veckan. Det enda jag har att säga är haha, vart hittar dom allt folk? Vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag ser Morgan och hans nya kontor, hihi

Dagens outfit

Skjorta - Gina 249:-
Linne - Bikbok 199:-
Jeans - White 399:-
Ring - Glitter

After dark med Babsan

Som vi har längtat och trånat efter den så kallade helgen. Tycker ni inte att denna veckan har gått ovanligt fort kära läsare..? Redan på måndagar motiverar jag mig själv och säger: snaaart är det helg igen Jessica, bara fyra dagar kvar! Det brukar för det mesta funka, hihi! Nu sitter jag i soffan och skrattar till After dark med Babsan. Är det bra eller är det bara jag som är ovanligt trött?

Dagens köp


HEMSK dag

Hej kära bloggläsare! Min dag går inte som den bör göra, typiskt att det ska vara veckans längsta dag med.. Men det är bara att bita ihop, hihi! När dagen äntligen är slut ska jag ta mig en löptur, sedan beger jag mig till farmor och farfar som har lagat min favoriträtt, muumms!

HEMSK morgon

ÅÅÅH! Sitter just nu och kollar på the voice och är inte alls på humör! Ingenting går som jag vill. Känns som om jag är en voodoo docka och att någon jävel sitter och sticker en nål i mig hela tiden . Jag vill bara att denna dagen ska ta slut..

Kungarna av Tylösand

Sitter och kollar på kungarna av tylösand och försöker att förstå mig på de människorna som medverkar. Är det detta som kallas underhållning? Nja, super skallen av sig och har sex med randoms. Det är kanske det som krävs för att bli känd..? Dagens ungdom *suck*

Veckans blogg

Veckans blogg är nu dragen och vinnaren blev Sara. Ett stort grattis till henne som nu kommer att bli länkad under en veckas tid. Jag läser hennes blogg dagligen, lite som en drog! Så kika gärna in och kommentera, puss!

Meningslös dag

Åh vilken galen dag det har varit idag. Har fått så mycket gjort men ändå känns dagen så meningslös *suck*. Hittade dock några fynd idag på stan som snart kommer upp på bloggen. Blev helt kär i affären och behövde inte ens prova för att veta att den skulle sitta perfekt, vilket den gjorde! awesome

Dagens outfit

Jeansväst - Gina 299:-
Linne - Bikbok 199:-
Jeans - White 399:-
Ringar - Lindex & Gina
Halsband - JC

Godmorgon

Godmorgon alla läsare! Springer fram och tillbaka och letar efter kläder. Har ni också haft samma dilemma som jag att man inte hittar något att ta på sig även fast garderoben är fylld med kläder. Jag är den personen som måste känna för att ha på mig ett visst klädesplagg, annars funkar inte outfiten. Är det inte så kära läsare..?

Pizza VS tackosallad


Dagens måltid bestod av tacosallad medan resten av familjen gottade sig i flötig pizza. Finns det någon godare sallad? Det är nog gränsfall. Känner man sig inte extra nyttig när man har haft sitt träningspass och sedan avslutar dagen med en nyttig sallad..? Nu kommer säkert en klok läsare påpeka att det är feta såser i tacosen, ja! Men beställer utan, so kissie style! 

Skolan

Sitter nu i skolan och vill bara hem. Har bara en lektion kvar sen sitter jag på bussen hem. Ska träffa upp dennis senare idag för att diskutera om vår nya ***. Ni kommer att få er ett smakprov snart kära läsare, hihi


Jessica vill ha


Joggingtur

Nu tar jag på mig joggingskorna och tar mig en runda! Uppdaterar när jag är hemma igen med bilder. My goodness vad jag är hurtig..

veckans blogg

Vill du bli länkad under fältet "länkar" under en veckas tid samt ett inlägg i bloggen? Kommentera då jag är med samt din blogg adress och få ta del utav alla mina unika besökare. På onsdag drar jag en vinnare. Good luck people!

Svar på Frågorna


Hur många unika besökare har du?
svar: Beroende på hur aktiv jag är på bloggen brukar det ligga runt 200 unika besökare.
Vilken är din favorit blogg?
svar: Det fanns en tid då jag följde kissies blogg som ev slav. Såg det lite som ett beroende. Idag har jag inte någon direkt favorit blogg. Tycker dock att Kenzas är bra!
Vilka bloggar läser du?
svar: Kenzas & Kissies! Har dock några favoriter av mina läsare med, hihi
Hur länge har du bloggat?
svar: Jag har bloggat i drygt 2 månader.
Vad fick dig att börja blogga?
svar. Jag var nog en utav få personer som inte hade någon blogg till en början. Jag sa till mig själv att jag aldrig skulle skaffa en heller för den delen. Men ni ser ju hur det gick.. det bara började rycka i fingrarna, hihi
Läser du dina läsares bloggar?
svar: Jag brukar gå in på många utav mina läsares bloggar och kommentera, så ja!

Vad är inte okej att ha på sig enligt dig?
svar: Alla är unika, kläder gör oss unika. Men det som inte är okej, är glitter och paljetter en vanlig vardag. På fester kan det vara det som gör att hela outfiten!
Favorit plagg?
svar: Måste nog svara min nya skjorta av Ralph Lauren.
Favorit affär?
svar: Jolina! Blir kär varje gång jag går in dit..

Hur gammal är du?
svar: En fråga som jag har fått 56864 gånger är min ålder. Jag fyller 18 i mars!
Hur mycket väger du?
svar: Fööör mycket..
Vart bor du?
svar: Jag bor i den mest regnigaste staden Borås.
Hur lång är du?
svar: Jag är hela 176,5 cm, men krymper med åren, hihi
Vilket är ditt favoritämne i skolan?
svar: Om man nu kan ha ett favoritämne i skolan måste jag säga bild. Älskar att sitta och skissa och ha en lektion som man inte behöver studera till.

Intressen?
svar: Jag är nog en tjej som varierar. Ett tag kan fester vara det enda jag tänker på. Men vem gillar inte att sitta hemma och ta det lugnt under en filt med en varm kopp choklad? Men om du menade sport så älskar jag att löpa!
Har du varit ute och sprungit idag?
svar: Eftersom jag har börjat mitt nyttigare liv är jag ute och springer 4 dagar i veckan. Dock prickade du in den dagen då jag inte gjorde det, attans.
Hur ska en kille vara?
svar: Jag tycker personligen att humorn är en viktig egenskap. Intressen kvittar, jag ser det som en chans att lära sig att gilla någonting nytt. Ett plus i kanten om han ser bra ut, hihi v
Vad är de viktigaste egenskaperna hos en kille?
svar: Busig, bra sinne för humor, känslosam men också kärleksam.
Har du pojkvän?
svar: Ja det har jag, han är den mest underbaraste man kan tänka sig <3
Vilka tre saker du aldrig skulle klara dig utan?
svar: Måste nog bli mobilen, datorn och spotify!

Vilken parfym är din favorit?
svar: Just nu är jag beroende av Britney Spears parfym "midnight fantasy"
Vilket land skulle du vilja bo i förutom Sverige?
svar: När jag har tagit studenten tänkte jag bosätta mig i USA i ett år för att plugga där. Det kommer jag förmodligen göra om min käre mor och far är villiga att spendera så mycket på mig, hihi
Vad vill du jobba med sen?
svar: Om du skulle frågat mig den frågan som liten skulle jag sagt PRINSESSA! Men nu är jag inriktad på något som har med mode att göra.
Drömjobb?
svar: Mode designer.
Framtidsdrömmar?
svar: Jag skulle vilja ut och resa mer. Kanske flytta utomlands. Stora drömmar kommer man långt med, tihi
Vad är du mest nöjd med, med sitt utseende?
svar: Vilken svår fråga.. Jag är ganska nöjd med håret och läpparna.
Fanta/cola?
svar: COLA ska det vara!
Varför är Johanna bäst?
svar: Sanningen är ju den att hon inte är det, men söt är hon dock!
Vad har du för kamera?
svar: NIKON D3000
Hej Jessica! Jag har följt din blogg ett tag nu, och du verkar vara en riktig självsäker person! Jag är ganska blyg av mig och har problem med att prata inför folk, har du mer tips för att bli mer självsäker och populär?

Vilken roll har du i skolan, är du den blyga eller pratkvarnen?:)

Snälla svara och fortsätt att blogga, älskar din blogg!

Kram Elin! <3

svar: Hej Elin, tack för dom fina orden. Det här är anledningen till varför jag bloggar, underbara läsare som dig! Men som svar på din fråga måste jag säga att vi är alla olika. Vissa är blyga andra självsäkra. Ibland kan det gå i överdrift till kaxighet. Mitt förslag till dig är att ta för sig, våga prata med nya människor. Blir det fel, så blir det. Det är sånt man kan blicka tillbaka och skratta åt senare i tiden.
Min roll i skolan är nog den blyga om jag ska vara ärlig. Men jag kan även bjuda på mig själv vilket gör att folk ser ens riktiga jag. I bloggen är jag för det mesta mig själv, men somsagt tro inte på allt jag skriver, hihi.
Kram







Internet shopping

Godmorgon kära läsare! Sitter i soffan med världens mysigaste tröja på mig och försöker att vakna till liv. Har hittat lite saker på internet som jag bara måste ha. Ska bara fjäska lite med mammsen och pappsen först, hihi. Min förkylning är nästan borta också. Så nu kan jag äntligen ta tag i min träning på riktigt. Funderar på att ta mig en runda i samhället snart. Förbereder mig inför beachen 2011, yeah

Dagens låt


Parlamentets valdebatt

Sitter här och svarar på alla underbara frågor jag fått från er läsare. Imorgon kommer förmodligen svaren, så kika gärna in då. Nu väntar jag på att parlamentet som ska ha valdebatt ska börja. Hur kul kommer inte det bli? Synd bara att man inte får rösta utan måste vänta ytligare 4 år *suck*.

Plankstek

Efter en vecka fylld av nyttigheter (löpning och sallad) unnade jag mig en riktig måltid, plankstek. Finns det något godare kära läsare? Det är nog gränsfall, hihi. Var också ute och sprang med mina nya NIKE skor, fint ska det vara! Nu tänkte jag ta mig en dusch, sedan kolla på film hela kvällen!

Dagens outfit



Jeans jacka - White 799:-
Klänning - Vero Moda 299:-
Jeans - Cubus 299:-
Smycken - Gina & Lindex

Shopping

UNDERBARA VÄRLD! Idag inkasserade jag en urgullig beige tunika från Jolina och en skjorta av Rauld Lauren! Blev ett tresiffrigt belopp i kassan men mamma sa "det är du värd" hihi. Nu sitter jag med påsen bredvid mig och är så stolt över dagens inköp! Funderar på att stå modell och ta några kort så ni får se hur dem ser ut. Nu ska jag göra mig en fruktsallad, muuums!

Godmorgon

Godmorgon kära läsare! Tänk att jag vaknar så tidigt på helgen nu när man väl är ledig. Men jag vill inte sova bort dagen. Jag kan inte vakna på eftermiddagen för då känns det som om dagen redan är slut! Nu ska jag trotsa vädret och åka in till stan och handla mig ett par skor. Uppdaterar när jag är hemma med mina fynd, ciao!

Chokladkaka + kaffe

Varför ska mamma baka chokladkaka nu när jag har blivit nyttig..? Nu luktar det nybakat i hela huset:( Därför ska jag ta och skala mig en morot och sätta mig i soffan och tjura, hihi

Skolfotografering

Klockan 08.40 på morgonen stod jag och gav fotografen världens hollywoods leende. En mycket underlig sak som hände under fotograferingen var placeringen. Jag har sedan liten alltid fått stå längst upp i ett hörn på grund utav min längd. Därför kom det som en chock när han bad mig att ställa mig i mitten på mellersta raden, hihi. Antingen har dem andra växt eller jag som har krympt, hmm..

Frågestund



Kass uppdatering

Godmorgon kära läsare! Förlåt för min kassa uppdatering. Hade fullt upp med min träning och att skriva färdigt min förbaskade debattartikel om centerpartiet. Jag har äntligen fått ordning på mitt liv, hihi. Min förkyldning är nästan borta. Kanske beror på att jag har druckit varm choklad varenda jävla dag (ganska äckligt i längden). Så nu kan jag nästan andas, framsteg! Uppdaterar ikväll, så kika gärna in då. Peace

Jessica hissar



1. Veckans hiss går till idol. Hur kan man inte älska folk som gör bort sig inför miljoner tittare? Jag är en så kallad tv-nörd och måste säga att det är själva audition som är den mest omtyckta delen. Keep it up tv 4!

Jessica dissar



1. Veckans diss går till killar med långa naglar. Jag anser själv att det ser ovårdat ut. Killar ska ha korta naglar. Huuuur charmigt som helst. Gärna lite smuts och olja på fingrarna, manligt!

Ute i regnet

Jag är så stolt över mig själv som tog på mig gummistövlar och gick ut och sprang i regnet nyss. Jag vill inte ens påpeka på hur jag såg ut när jag kom hem. Inte konstigt att folk stannade och kollade, hihi. Nu ska jag fortsätta att vara nyttig och fira med en tacosallad! Avslutar sedan dagen med idol, kan det bli mycket bättre?

Godmorgon

Godmorgon kära bloggläsare! Sitter på skolan och dricker varmt choklad och försöker att vakna till liv. Ögonen vill inte hålla sig uppe och min kropp skriker säääääng. Är det detta som kallas att vara skolmotiverad? Tänkte ta mig en titt på stan efter skolan för att se om jag kan hitta mig någonting fint till skolfotograferingen. Nu ska jag springa till lektion, ciao!

Dagens köp




Löptur + pastasallad

Kom precis hem från en löptur med ett 562637 halstabletter i munnen. Det gjorde inte situationen bättre. Nu har jag både ont i benen och huvudet dunkar som aldrig förr. Men nu har jag verkligen bestämt mig. Jag ska bli nyttig oavsett vad som krävs. Pastasallad står därför på min meny idag, mumma!

tv 3

Sitter och kollar på ensam mamma söker och tackar tv 3 för att dom aldrig kan komma med något nytt. Känns som om allting är utdraget med tv.. Jag tror ni tycker som jag när jag säger att svenska hollywoodsfruar var ett måste i vardagen. Speciellt alla kloka citat som kära maria montazami sa. Men nu när "norska hollywoodsfruar" samt "skånska hollywoodsfruar" kommer som uppföljare blir svaret: nej nej nej!

Stan

Jag trotsade huvudvärken, snuvan och vädret för att gå på stan med mamma. Nu sitter jag här med blött hår, ett dunkande huvud och en tom plånbok. Hittade inte allt jag behövde men inkasserade dock det viktigaste. Är det bara jag, eller får ni läsare också en adrenalinkick när ni köper något fint? Bilder kommer snart upp på bloggen, hihi

Dagens outfit

Tröja - Mammas gamla
Tunika - Jolina 1200:-
Ringar - H&M, Gina & JC
Shorts - MQ 599:-

Drömbarnet

Varför sätter jag på datorn det första jag gör när jag kommer hem? Har fått det som en vana. Hur skulle jag klara mig om jag skulle få dator förbud? Inte för att jag skulle få det, jag är drömbarnet som alla vill ha, hihi. Kom hem tomhänt från marknaden.. Var på jakt efter ringar men fanns inga som föll mig i smaken. Åkte dock "disco". Ja, marken snurrar fortfarande.

Skene marknad

Pappa sitter återigen i bilen men jag är tvungen att göra ett inlägg nu på morgonen *suck*. Är det detta som kallas bloggberoende? Men det har inte ni någonting emot va kära läsare, hihi. Idag bär dagens äventyr av till skene marknad. Kommer hem om några timmar och uppdaterar med bilder. So stay tuned!

Frågestund

Jag funderar starkt på att ordna en frågestund här på bloggen. Har inte berättat mycket om mig själv och det verkar som om ni är nyfikna på vem jag är. Så imorgon kommer jag förmodligen "som alla andra bloggare" anordna en frågestund!

Kladdkaka och kaffe

Sitter och latar mig framför tv:n med kletig kladdkaka och kaffe. Men det är väl något som hör till att vara sjuk? Bli ompysslad, det är livet. Tänkte ta mig en riktigt lång sovmorgon imorgon. Sedan hoppas på att gud har hört mina böner så att förkylningen är borta när jag vaknar!

Veckans blogg


Har fått förfrågningar av er läsare när veckans blogg återigen kör igång. Därför drar jag igång med tävlingen igen. Vill du bli länkad under fältet "länkar" under en veckas tid samt ett inlägg i bloggen? Kommentera då jag är med samt blogg adressen. Nästa vecka drar jag en vinnare. Good luck people!

Kill me

Sitter nergosad i soffan och fryser fastän jag har på mig hela garderoben. Det går varken att svälja eller andas med min förbaskade förkylning. Under 1 min har jag nyst 9 gånger. Det kan jag säga med rent samvete utan att överdriva det minsta. Nu ska jag gå och koka mig en kopp te med honung och vänta på att mamma och pappa ska komma hem och ta hand om sin sjuka flicka.

Förkyld

Vill bara gå och lägga mig och dra täcket över huvudet. Mår så dåligt. Ont i huvudet, snuvig, hosta. Lite av nära döden känsla. Jag vet inte vad jag fruktar för mest inför morgondagens orientering. Att jag inte kan läsa kartan eller att jag har träningsvärk. En kombination av allt lär resultera i att jag springer vilse.. Nu ska jag få min skönhetssömn, godnatt gott folk!

Dagens outfit


Kavaj - MQ 799:-
Linne - Mammas gamla
Jeans - White 399:-
Smycken - JC

Bättre uppdatering

Äntligen hemma från skolan. Både sovmorgon och inställd sista lektion resulterar i mer bloggande, hihi. Hann till och med att göra ett inlägg på morgonen. Jag har börjat att bli bra på min uppdatering, tycker ni inte det kära läsare? tror dock det beror på att vi inte har något att göra i skolan nu. Så bäst att passa på innan det vänder. Tänkte göra mig en nyttig måltid nu, pastasallad.

Te & scones

Godmorgon kära läsare! Sitter nu nerkurad i soffan med en kopp te och har precis bakat scones. Försöker att få bort min onda förkylning som inte riktigt vill försvinna. Någon som har ett tips kanske?

Besöksrekord

Besöksrekord på bloggen. Vad kul att så många läser min blogg. Det borde vara som en rutin i vardagen för er alla. Jag har redan skaffat mig anonyma som gärna slänger dit omogna kommentarer, but keep it up, you make me famous! Men det finns också dom läsare som gör min dag steget bättre. Funderar också på att ha en frågestund? hmm...

Leende på läpparna

Sitter i sängen med ett stort leende på läpparna och bloggar. Den senaste tiden har varit helt underbar. Jag mår så bra! Fick dock kritik utav en av mina läsare idag att min uppdatering var mindre bra. Kanske beror på att jag har ett så kallat liv emellan, hihi. Måste börja tänka på mina kära läsare nu. Det är ju trots allt ni som ger mig min blogglön. Hade tänkt att ta mig en dusch nu och smörja in mi med (?) för att få baby len hy!

Dagens outfit

Jeans jacka - Vero Moda 799:-
Tunika - H&M 149:-
Jeans  - White 399:-
Smycken - Gina & JC

Långa dagar

Huuuur är det möjligt att jag kom innanför dörren precis? Långa skoldagar borde förbjudas, något parti som är för detta kommer förmodligen få min röst. Har också ont i benen, dom skriker soooooffa just nu. Kanske beror på att vi hade vårt idrottstest idag på morgonen. Förkyld, trött och mådde allmänt dåligt men kämpade på in i det sista. Kanske därför läraren sa att han var stolt över mig, naaw!

Jessica hissar

1. Dagens hiss går till ullareds programmet som återigen börjar. Vem gillar inte att sitta kurad framför tv:n en måndagskväll med ullareds-morgan i tv-rutan? Men inte nog med det. Morgans bästis ska nu få delta i programmet, Ola-Conny.



Jessica dissar

1. Dagens diss går till fångarna på fortet. Programmet som vi alla längtade efter i dryga tretton år är inte permanent. Utan bara under en kort tidsperiod i två veckor. Vad är meningen med det?


Pastasallad

Hemma från dagens löptur i skogen. Känner man sig inte väldigt nyttig när man väl kommit hem kära läsare? Dagens meny bestod därför utav pastasallad och en bonaqua päron. Undra om jag ska fortsätta mitt nyttiga liv ett par dagar till och skänka min stjärnvinst till er bloggläsare..?

Dagens outfit

Skjorta - pappas gamla
Linne - Gina 199:-
Jeans - White 399:-
Smycken - JC & Jolina

Löptur

Kom precis hem från skolan och sitter nu på altanen med veckorevyn samt en varm kopp choklad i handen. Ibland är livet bara för bra. Speciellt på måndagar, då känns livet mycket lättare och nedräkningen till helgen har då börjat. Funderar också på att ta på mig joggning skorna och ta mig en löptur.

Söndag

Den mest tråkigaste dagen under veckan har nu anlänt, söndagen. Det finns inget som helst positivt att säga om den dagen. Ångesten över att skolan börjar dagen efter, att helgen börjar lida mot sitt slut eller att allvaret börjar att ta vid. Känns nästan som om man lever två liv! Och jag föredrar helg livet. Oj, nu var jag djup. Peace, love and understanding


Lisebergs bilderna



Hemma

Borta bra, men hemma bäst. Min lördag spenderades på liseberg med min kära familj. Brukar ha som tradition att åka dit varje år och slösa pengar så klart. Dock inte mina pengar, jag är en ekonomisk flicka! Inkasserade både en stjärnvinst och vann givetvis 5-kampen. Om man bortser från getingar, långa köer och folk som går på en har det varit en lyckad dag. Blev dock inte lika många bilder som förväntat, men dom jag tog, kommer upp i ett senare inlägg. So stay tuned people

Liseberg

Idag bär det av till liseberg. Pappa sitter redan i bilen och väntar. Men jag var bara tvungen att göra ett inlägg nu på morgonen så ni läsare vet vad jag gör om dagarna. Uppdaterar senare om hur dagen har varit med massvis av bilder. Så kika gärna in då. Nu börjar bilen att tuta. Dags att åka, ciao!

Dagens outfit

Kavaj - H&M 399:-
Tunika - Kaphahl 299:-
Leggins - Egen design
Ringar - Gina & Glitter

Dagens köp


Lovely

Wonderful day today! Inställd lektion alltså "orientering" tacka gudarna för det resulterade i thai silk samt fika på viskan. Visst är känslan oslagbar då läraren säger att lektionen är inställd kära läsare? Vissa ser det som brist på kunskap. Jag ser det som någonting positivt då man kan skita i allt. Eller nja, vi smarta som inte behöver plugga för att lyckas i livet. Hann också med att investera en ny (?) till garderoben. Så glöm inte att kika in ikväll för senare uppdateringar.

Dagens fråga


Livet leker

Jag mår så underbart bra just nu. Livet leker. Sitter på altanen med en kopp varm choklad och en filt om mig. Det är blå himmel och sol, vad mer kan man begära kära läsare? Pappa står och grillar nu, vad gott det ska bli med lite mat i magen. Speciellt när det står fläskkotletter, klyftpotatis och bearnaisesås på menyn. Självklart med mycket sallad eftersom jag har börjat mitt nya liv. Undra om man ska ta sig en löptur..

Dagens outfit

Tunika - Nelly REA
Jeans - White 399:-
Armband - Snö 299:-
Ring - Gina

RSS 2.0