Melodifestivalen


Nu ska jag gosa ner mig framför tv:n och kolla på melodifestivalen (lite av en tradition för en sådan slagernörd som jag är). Ska också göra lite snacks till "morotsstavar i dipp" hihi. Håller också tummarna för Love Generation som sägs vara förhands tippade!


nomnomnom


Blev visst en lång runda på stan trots allt. Var på jakt efter en halsduk som var slut förra veckan och idag hade den äntligen kommit in. Dock vart den lite för dyr för mig (2500 kr..) får önska mig den i födelsedagspresent istället, hihi. Hann också köpa mig en smoothie, finns verkligen ingenting godare nu på vintern!


Planer


Har gjort upp mina planer för idag. Ser riktigt lovande ut, right..? Får dock se om dem fortfarande har kvar den saken som jag ska köpa i stan, den var nämnligen slut (eftersom dom är så populära..) Nu måste jag springa och fixa iordning mig innan pappa blir galen, hihi


Dagens inköp


Det var då hemskt vad jag slösar pengar, hihi. Men jag kände att denna tunikan måste jag ha till sommaren! Hur fint som helst att matcha upp med en svart skinnjacka och svarta leggins. Finns att köpa på Gina för endast 299:-.


Inställda lektioner


Finns det något bättre känsla än när lektioner är inställda..? Måste vara det som kallas "att vara motiverad" right..? Dock var håltimman i mitten av dagen *suck* så gick till espresso house med min favorit flicka och pluggade. Duktiga tjejer, eller vad säger ni ;)


Jessica vill ha


Behöver jag ta upp att jag älskar ringar..? Har en hel låda hemma med dem (älskaälskaälska) Den här godingen ska inkasseras i min samling när jag fått min blogglön, hihi. Det är på er jag lever kan man säga ;)


Kycklingsallad


För det är jag värd va..? Var på gymmet idag och brände 700 kalorier, hihi. Det är ju en hel måltid så nu kan jag unna mig något annat än soppa och knäckebröd. Får dock slänga brödet och ta bort såsen, onödiga kalorier, buuhuu :(


All kritik är bra kritik



Alltid kul med kritik, eller vad säger ni kära läsare..? Har hört att all kritik är bra kritik! Gick dock inte att svara på din mail (om det nu var din..?) Men självklart ska jag börja tänka på hur jag stavar, vill ju inte förlora dig som läsare ;)


Knäckebröd


Förutom att dricka ett glas gummet vatten med citron i varje morgon (enligt kissie) så äter jag knäckebröd dygnet runt. Eller nja, jag unnar mig soppa hemma, hihi. Innehåller bara 45 kalorier, wiho! Undra hur länge jag orkar med denna dieten kära läsare..?


Nedräkningen har börjat


Nu har nedräkningen börjat. Eller, den har faktiskt pågått ett tag ;) Idag är det två veckor kvar tills jag fyller 18, hihi. Det är då livet börjar "sägs det". Dock har jag inte körkort tills dess så pappa får vara min personliga chaufför ett tag till framöver ;)  


Big brother


Göteborg


Är somsagt ute på jakt efter en one piece och såg att dom hade öppnat en butik med dom i göteborg, hihi. Åkte därför dit med mammsen för att inkassera en sådan till garderoben där hemma. Dock har varken jag eller mamma ett lokalsinne så vi fick använda oss av iphone appen ;)




Operation


Blev väckt av mamma idag eftersom vi hade en tid hos läkaren redan klockan tio, buhuu :( Dock hann vi äta frukost på stan innan, hihi. Men nu är det så att jag har ett problem. Har somsagt varit hos läkare och kirurger dem senaste månaderna och vet inte riktigt hur jag ska göra. Fick två veckor på mig att bestämma ifall jag ville göra operationen eller inte *suck*


Dagens inköp


Spenderade min morgon på gymmet som alla andra morgnar *suck*. Glömmer dock alltid att stretcha efteråt, så kanske får skylla mig själv att det gör ont att stiga upp från sängen på morgonen ;) Men det visar ju bara att det ger resultat, eller hur kära läsare..? Köpt också ett nytt medel till håret när jag var på stan, grymt bra är det!


Svälter mig själv


Eller nja, det kanske var att ta i trots allt ;) Vet inte om jag skrev på bloggen att jag hade börjat på gym..? Köpte i alla fall ett gymkort för 2000 för fem veckor sen och det har gett resultat (något som pappa aldrig trodde). Hans kommentar var "gå ut och spring för helvete" hehe. Nu ska jag gå och göra mig en sallad, lite kalorier, hihi


Dagens outfit


Pippi tröja - Jolina 899:-
Linne - Mammas gamla
Leggins - Cubus 299:-

Fika paus


LOV är väl allt jag har att säga nu. Blev att fira in sin ledighet på espresso house ;) Har dock inte varit där på jätte länge eftersom jag har börjat ett nyttigare liv, hihi. Och en chai latte skulle varit allt för frestande för mig, buuhuu :( Så det fick bli en nypressad juice, nomnomnom


OBS!

Oh no! Kommer inte kunna blogga tolv inatt, hur ska jag klara mig..? Eller rättare sagt: hur ska ni klara er kära läsare..? ;) Får se till att göra extra många inlägg på morgonen istället då, hehe

Sött paket

Titta vad jag hittade bredvid min säng idag när jag vaknade, hihi. Var på stan i lördags och fick peka ut en massa saker som jag önskar mig när jag fyller åt (bortskämd) ;) och detta var en utav sakerna. Till paketet var det också ett gulligt kort där det stod: bara för att du är så duktig i skolan och för att du är världens bästa dotter får du en tidig födelsedags present, kram mamma och pappa, mihihi

Svar på tal


Aw! Kan börja med att se det positivt, att någon verkligen läser mig blogg ;) Och jag vet, uppdateringen är kass. Har inte någon bortförklaring till det mer än att jag är lat, hihi. Till och med min farmor och farfar undrade om jag hade varit sjuk eftersom jag inte hade bloggat, haha. Men det ska bli ändring på det, puss!


RSS 2.0