Bara för att


Man kan skriva så mycket kvällen innan att "man ska gå och gymma" och att "man ska äta nyttigt" men när väl morgondagen kommer så känner man NEEEJ! Jag är inte alls sugen på att träna och jag vill inte äta sallad sen.. Men det känns ju så bra efteråt, så därför ska jag ta en extra timma på gymmet bara för att!


Söt


Ganska söt ändå för att vara tagen 07.12 på morgonen, right..? Har precis fixat iordning mig och är nu påväg till bussen. Har en kort dag framför mig och slutar ett, men ska till gymmet en snabbis med och försöka träna bort helgens onyttigheter ;)


Blev distraherad

Det var det som var planen. Sätta sig och plugga in allt som har med idrott att göra men vi fick finbesök av kusinen och hans tjej på kvällen, vilket var ytterst mysigt! Slutade med att jag fick agera dj (vilket var väldigt uppskattande) och avslutade sedan dagen med pizza. DÄRFÖR ska jag ut och ja mig en runda nuuuu :)

Dagens inköp


Var i stan för att leta upp ett par skinnhandskar som jag sett i en affär tidigare. Men när jag kommer in så finns dom inte kvar så jag frågar i kassan om det möjligtvis finns kvar några på lager då hon svarar mig "du menar dom för 399kr va?" När hon sedan kommer ner så hade hon ett par kvar och slår sedan in i kassan att dom visst kostande 499kr. Då säger hon "men jag sa att dom kostade 399, så du får dom för det priset med" ;) aaw, det är så dom fångar mig som kund!


Hem ljuva hem


Eller ska jag säga mitt i ingenstans..? Hatar att åka bil dit för mår alltid så illa :( Men nu är jag hemma och ska lägga mig i sängen och plugga, duktig flicka ;) Sen ska jag förmodligen gå ut och springa en snabbis med, för att få bort smörgåstårtan som jag åt innan, hihi


Släktkalas i mjukisdräkt


Pappa sitter redan i bilen och väntar och jag springer runt med min one piece som en galning i huset! Varför har jag ingenting att ta på mig..? Det ligger kläder över hela rummet och det finns ingenting som jag "känner för". Är det bara jag eller händer det er också..? *puuuust*


Citat

Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken

Min födelsedagspresent


Riktigt dålig uppdatering på kvällen igår, right..? Skulle nämnligen gå på bio och ta en fika som en födelsedagspresent från en kompis, hihi. Gick självklart till espresso house och tog en chai, sedan vidare och såg the black swan. Det var ytterst mysigt och jag har inte haft så kul på en buss hem som igår, haha ;)


Dagens outfit


Kavaj - MQ 799:-
Linne - H&M 99:-
Jeans - White 399:-
Smycken - Egen design

uuuusch


Eller har jag helt fel..? Det var första dagen som jag kände att jag hade för mycket kläder på mig, men nu är snön tillbaka, buhuu :( Får byta ut skinnjackan (som jag vigt in igår) och ta på mig hela garderoben.


Big Brother


Vad gjorde vi 22.00 innan big brother var på tv..? För nu sitter jag bänkad framför tv:n den tiden VARJE kväll *suuuck* Ska man anse det som överdrift när jag kollar på reprisen som kommer på morgonen till och med ;) Dom borde egentligen göra ett program med bara gurkan, right..?


Det är jag värd


Det är precis vad jag ska göra! Jag ska hoppa in i duschen, skrubba mig, inpackning till håret, smörja in mig med (?) så jag får baby len hud och avsluta med brun utan sol. Det är jag värd! Sen ska jag dra på mig min one piece och bädda ner mig i sängen och kolla tv, har ju den på väggen i rummet ;)


Mys på cafet


Satte mig på ett fik och tog mig en smoothie innan mamma och pappa kom och hämtade upp mig. Det komiska som hände var att det kom en kille och frågade om han fick sätta sig vid bordet när det fanns 5248465 andra lediga platser, buuhuu :( Sen när jag ska gå så tittar han på mig som om han "kände mig" och säger: men då får du ha det så bra, hejdå hej! haha


Beachen 2011

Vill prova på nya maskiner igår på gymmet och körde ett två timmars pass för mage och ben. Det är först nu jag känner hur det spänner i magen när jag reser mig upp ;) Satsar på att få ett sex-pack till beachen 2011! Eller, i alla fall tighta ben, hehe

Paketets innehåll

Som ni säkert listat ut så var det håret från Rapunzel som kom igår ;) Började känna att det andra håret var slitet och behövdes fräschas upp lite, hihi. Dock tog jag bara 60 cm denna gången som är betydligt mer ekonomiskt! Till sommaren ska jag ha håret i en fläta och ALDRIG platta det så jag får eget långt hår (önsketänkande..)

Svar på tal

Sjalen är köpt på Jolina i Borås ;)

Paket


Var nere i samhället och hämtade ut mitt paket som hade kommit. Leveransen tog bara en dag (kanske var för att den var vipp-beställd) hihi. Nu ska jag se om färgen passar eller om jag måste bestäla en ny *pust*


Dagens outfit


Skinnjacka - (?) 1995:-
Linne - H&M 249:-
Jeans - Cubus 299:-

Första dagen


Sitter här och kollar på garderoben och försöker välja vad jag ska ha på mig idag. Dessa bekymmer hade jag inte i måndags och tisdags då jag var ledig. Då är det bara att sätta upp håret i en slarvig knut och springa runt i huset med bh och trosor, haha ;)


Desperate housewives

Som jag har längtat efter att desperate housewifes ska börja! Kommer ihåg när jag dissade att alla serier slutade eftersom det var "sommaruppehåll" och så, hihi. Men nu är det tillbaka och det ska jag fira med gurkstavar med dipp, nomnomnom!

18-års kalas









Hade somsagt släktkalas i helgen som var ytterst mysigt! Fick jätte fina presenter, bara bilen som saknas ;) Men till sommaren ska jag ta körkort sedan gå ner till farmor och farfar som lovat mig en riktigt stek bil, hihi. Nu ska jag hoppa in i min one piece och gå ner på stan en snabbis och hämta ut mitt paket!


Klockrena citat


Jag antar att jag inte är den enda som kollar på big brother..? Och kan man göra annat än att älska gurkan och hans citat? ;) Dock går det i överdrift när ens egna pappa börjar att prata med "blatte dialekt" hemma och drar skämt om kebab *suck*


Svar på tal



Riktigt dålig uppdatering, jag håller med! Har haft så himla mycket i skolan nu under veckan så har fått ta bloggen och gymmet i andra hand *suck*. Har bara två månader kvar på mitt gymkort med, buuhuu:( köpte dock bara för 4 månader för att testa på om jag kunde offra min sovmorgon för att gå och biffa mig, hihi. Men nu är bloggen uppe! 


RSS 2.0