Finally

Detta är anledningen till varför bloggandet har gått sådääär. Har så många nya lärare så vill fjäska in mig redan i början, hihihi. Så satt med denna uppsatsen i två dagar och bangade dit ett mvg, daaamn i´m good ;)

Citerar mamma

Säger som mamma "skolan går före.." haha ;) Gjorde färdigt min inlämning igår satt uppe till (gud vet hur länge?) men fick färdigt den. Har knappt några prov i trean, bara inlämningar, wiii

Kill me

Från 08:00-15:30, kill me slowly :( Bloggar när jag kommer hem, får se om jag hinner springa in och köpa den där ********* (som jag inte gjorde igår) den skulle komma in under veckan, wiii!

Sallad på viskan

Gick inte att gymma på fastande mage (trots att kissie säger att man förbränner bättre då) haha ;) Så det blev en kycklingsallad på viskan med manda, orkade hälften.. eller kanske ska skriva att jag HANN bara äta hälften innan vi var tvungna att springa på lektion *suckelisuck*

2,5h

Håltimmen på 2,5h är väl inte helt fel ändå? Då har man en anledning att gå och gymma (sen köpa ********* som jag dregglade över i affären i helgen) Hoppas den finns kvar nu :(

10:20

Hur skönt är det inte det?!? fast iofs, jag var upp tidigt och försökte skriva färdigt min uppsats, fastnade framför idol igår *suck* Ska också titta om jag kan få inställt min sista lektion (har världens goaste håltimma annars) fast då kanske jag kan gå och gymma? hmm, får se ;)

"Jag börjar nästa måndag"

Imorgon då slutar jag. Det är väl så det brukar låta sen tänker man att "nää, jag börjar nästa måndag", eller hur? ;) Men eftersom vi har håltimma imorgon så springer jag till gymmet och avslutar dagen med soppa, wish me good luck!

Latis.se

Nu sitter man här på söndagen med alla läxor, varför ska man ALLTID skjuta upp det? Måste hinna skriva en uppsats i livskunskap tills på onsdag *suck* fast det var iofs allt, så kanske inte mycket att klaga på? ;)

Tomas sabo

Glömde säga att jag skulle ut igår, därför det inte blev någon uppdatering, hann inte heller göra tidsinställda inlägg :( Cissi fyllde 18 och det skulle firas ordentligt, köpte en tomas sabo berlock, den med "tro hopp och kärlek". Får se om jag hittar några bilder på fb som jag kan lägga ut sen ;)

VARFÖR

Eller hur? när man måste hitta något (och har pengar till det) så finns det ingenting. Antingen är det fel storlek, fel färg eller så finns det inte ens den modellen man vill ha och ja, jag pratar om kläder nu. Men när man går och fönstershoppar utan pengar, tänker man bara VARFÖR? :(

Det är inte höst än

Måste införskaffas idag. Var och letade igår efter skolan, men det enda som finns nu är koftor!!! inte höst än, eller hur? :( så får se om jag hittar några "utgångskläder" tills ikväll!

Fredagsmys

Jag gottar mig rejält nu, det som kallas fredagsmys kanske? Skyller också på att jag är lite små sjuk, det är väl då man ska unna sig, right? ;)

Imagine

Det är faktiskt ett nytt inlägg, OMG OMG OMG!!! haha, nu ska jag försöka att uppdatera varje dag (lägg märke till ordet försöka). Nu ska jag iväg med mamma och köra lite och köpa ben&jerrys, wiii

RSS 2.0