Dagens outfit


Skinnjacka - (?) 1995:- 
Tunika -
Gina 250:-
Jeans - White 399:-
Smycken - Tomas Sabo

Söt tjej



Hej Karolina! Kul att du läser min blogg, haha ;) Ska självklart ta åt mig utav din kritik. Kan också erkänna att jag aldrig varit en riktig höjdare på att måla i paint heller. Ska skärpa mig på den punkten, hihi


Little fockers


Var på bio igår och såg "little fockers" med Johanna. Kändes lite som ett måste att se den eftersom att tidningen skrev att den skulle vara bättre än två:an och jag älskar ju dom filmerna, hihi. Dock var den inte lika bra som förväntat, men den var helt klart värd att se! Men vad tycker ni:


Ledsna miner

Det första jag gjorde när jag kom hem var att sätta mig i rummet, nerkurad i sängen med min bok :( Är de det som kallas att ha fritid..? När man väl har haft ett prov, då är det bara att ta nya tag och plugga till nästa. Nu ska jag dock ta mig en dusch och pyssla om mig lite, så det så!

Mina planer

Morgondagen kommer att bli stressig, hur ska jag hinna med allting *suck* Kanske får ställa in mitt lilla möte hos (?) vi får se ;) Måste se till att komma iväg till gymmet med och bränna lite kalorier, hihi.

Espresso house


Var tvungen att åka hem tidigare idag eftersom jag mådde illa :( Gick bara till skolan för att göra ett prov (som vi sedan inte skulle ha idag..?) Hade dock en lång håltimma som spenderades på espresso house med min favorit flicka. Blev ingen chai latte heller, innehåller för många kalorier ;) hihi


Taco sallad

Är sjuk, buhuu :( vaknade på natten av att jag hade riktigt ont i magen. Slutade med att jag låg på badrumsgolvet, kallsvettig och skakig. Så nu sitter jag här med min "krya på dig sallad" som mamma och pappa precis lämnade av till mig. Visst är dom snälla..? Nu ska jag gå och lägga mig och försöka att bli bättre!

Två vinnare


Back on track, är väl allt jag har att säga. Fick sådana skuldkänslor då jag märkte att ni var inne här varje dag för att se om jag hade bloggat. Men nu är jag tillbaka somsagt! Fick ju ett paket (här om dagen) och hade en liten tävling om ni kunde gissa vad som låg i. Rätt svar var smycke och två gissade rätt michaila.blogg.se och vindpusten.blogg.se ;)


Blogg torka


Jo visst, har kommit in i den perioden "orkar inte blogga". Dock vet jag inte varför, har så mycket att skriva om. Trodde alldrig att jag skulle ta en så kallad blogg paus, för hur svårt kan det vara att lägga upp några inlägg då och då? Men jag vill gärna ha något vettigt att säga, annars kan kan det kvitta! Så uppdateringar kommer om någon vecka, puss!


Vad döljer det sig i..?


Hämtade precis ut ett paket från (?) och kan konstatera att jag älskar paket. Spelar ingen roll om jag vet vad som döljer sig i eller inte, love it! Bild kommer snart upp på vad det låg i, någon som har en gissning..? Gissa rätt och vinn en länkning ;)


Last day


Är det inte hemskt..? Jullovet är slut och nu börjar allvaret. Har inte ens hunnit med det jag borde ha gjort (tänkte på pluggandet) utan har bara haft ett helt jävla underbart lov rent ut sagt. Dock ska jag ta tag i det idag hade jag tänkt, får se hur det går, mihi


En mycket minnesvärd kväll!

Var somsagt på julkonsert med mathilda för någon dag sen och tänkte därför slänga in lite bilder som lovat. Fick till och med en ny visningsbild på facebook med min älskling, isn´t that great..? Dock blev bilden inte lika bra som förväntat. Kanske beror på att man stod endast några cm ifrån min stora idol (ja precis, magnus carlsson). Kan också meddela att han luktade riktigt gott! nomnomnom

My plans for today


Det kommer inte plats

Nej precis, den vill inte gå igen. Pratar om garderobsdörren som inte tycks vilja vara på min sida. Sitter och funderar på om det kan vara att garderoben är för liten eller om högen av kläder har blivit för stor. Försöker dock att leta upp morgondagens outfit (något som jag aldrig gör dagen innan). Jag tar på mig det jag känner för, är det så för er läsare med..?

Let´s dance


Nu ska jag gå och dreggla framför tv:n. Både Alexander Rybak och Andreas Weise är ju med, hihi. Tror det kommer att stå mellan dom i slutet, tror inte ni det med kära läsare..? Nu ska jag ta fram den stora godis påsen och mysa ner mig i soffan, mihihi


Myspys


Var somsagt på Thai Silk nyss med familjen och säger som jag brukar "jag har aldrig varit såhär mätt förrut" och "jag ska aldrig mer äta mat igen". Precis så lät det när vi satt i bilen, hihi. Hoppas att någon känner igen  sig nu. Blev tre-rätters, ja fint ska det vara, right..?


Thai silk


Har precis använt min volumaster för extra volym. Nog den bästa uppfinningen, eller vad säger ni kära läsare..? Ska precis bege mig in till stan med familjen på restaurang, det ska bli så mycigt. Länge sedan man var och åt god mat. Har bara varit rester sen julafton, mihiih


Perfekt avslutning på dagen



Hann inte uppdatera mycket igår eftersom jag var på julkonsert med mathilda. Var egentligen menat att vi skulle in till göteborg och köpa jackan och gå på bio men slutade med att vi satt och dregglade på magnus carlsson, hihi. Var där redan 1,5 h innan det började och redan då vart det fullt med folk. Bilder på dagen kommer upp på bloggen snart, mihih.


Dagens blogg


Verkar vara en populär tävling, so let´s do it one more time..? Skriv jag är med samt bloggadressen, så drar jag en vinnare om en dag eller två. Vinnaren får en länkning och en beskrivning på vad jag tycker om er blogg!


Dagens blogg vinnare



Fräscha flickor



Jo jag vet "mysig bild" är vad ni tänker nu. Kan inget annat göra än att hålla med. Blev en mysig filmkväll trots allt med "ensam hemma 2" en klassiker, eller vad säger ni kära läsare..? Åt också upp alla negerbollar, på gränsen till att man slickade upp pärlsockret med, hihi.


nomnomnom


Jo men visst, fick för mig att baka chokladbollar "bara för att". Nej, men skälet var att min babe kommer hit och vi ska ha filmmys. Eller "skulle ha" kanske jag får säga. Det vart strul på hemmakväll så hon kommer utan men vi kommer ha det mysigt ändå! Får leta upp någon film i filmskåpet. Jag har då inte problem att se en film två gånger, hihi


Bjudna på mat

Känner mig inte på hugget precis. Ska snart bege mig till farmor och farfar som bjuder på mat! Är så hungrig nu så får hoppas på att det blir något gott, hihi. Ska somsagt fräscha till mig en aning så man ser någorlunda ut. Kanske tar på mig outfiten som jag inkasserade mig från igår, hmm, får se!

Jag blev just kär

Var somsagt på stan igår och hittade den mest underbaraste jackan man någonsin kan drömma om! Hade modevisning utanför provhytten och vart redan förälskad när jag såg den i skyltfönstret. Dock kostade den 1995:- lite för mycket för min egna ekonomi. Men eftersom jag vet att farmor och farfar ständigt läser min blogg kan jag informera om att min födelsedag börjar närma sig, mihihi

Inte okej


Yes, you heard me! Planerade själv in denna dagen igår, så kanske får skylla mig själv. Bestämde mig för att ha en så kallad plugg dag (vilket kan anses som ett tecken på mognad) eller vad säger ni kära läsare..? Men kommer nog belöna mig själv med att min ******** kommer till mig ikväll, ytterst mysigt!


Underbar dag!

 
Lyckades att fånga några bilder från iphonen på denna underbara dag. Ser dock lite sliten ut, men det är väl så det ska vara efter en galen rea..? Var i en och samma affär i över en timma *suck*. Kom sedan ut med endast ett plagg, men det var värt det. Så grymt snyggt! Tog också en fika (ett måste efter en hel dag med shopping) så man kan slösa ännu mer pengar, right..? hihi

check!


Har det som en vana

Eller, det var själva tanken bakom det hela. Har som vana att alltid vända på dygnet när jag är ledig. Är det inte så för er med kära läsare..? Tänkte trotsa "sitta uppe bara för att jag kan" och gå och lägga mig tidigt. Dels för att jag har stora planer inför morgondagen, hmm.

REA


Imorgon är det dags för den kanske mest uppskattade rean i Borås. För den morgonpiggne kan jag tipsa om att rean sätter igång 06.00. Förra året var jag där tre på eftermiddagen, det var utplockat och jag förstår inte riktigt hur så många personer kommer plats i den lilla byggnaden. Fyndade dock denna plånboken där för endast 1000 kr, mihih


Ångest


Nedräkningen har börjat och den kommer i rusande fart. Går det inte lite för fort nu..? Börjar skolan om endast en vecka. Inget mer "vara uppe hela natten bara för att det är lov". Inget mer "sova länge, bara för att man kan". Åh vilken ångest jag har nu. Kanske ska ta upp lite skolböcker som jag har släpat hem..?


Dagens köp


Dessa två godingarna fick följa med mig hem idag, and I love them! Inte helt vita utan, creme färgade. Tror det kommer bli vårens nya färg. Hittade dom i alla fall på (?) och matchade lite accessoarer till, grymt snyggt!


Förlamad


Har ont i rumpan (ingen ironi alls). Det är verkligen inte bra att tro att man är 14 igen. Ut i backen med full fart på en riktigt hal vaxduk. Slutade med att båda satt fast i taggtråden i slutet av backen efter att ha åkt i tre gupp (som tydligen var i mitten utav backen). Så ja, nu känns det lite lätt i både rumpan och ryggen, men kul hade vi!

Check!


Nu beger jag mig ut i plusgraderna med min snygga brud för att åka pulka. Isn´t It great..? Hann inte göra det förra året, så var tvungen att göra det nu i januari istället. Ska ta på mig varenda klädesplagg jag har i garderoben, hatar att frysa. (Konstigt nog har jag klarat hela vintern i en skinn-jacka). Bilder kommer upp imorgon, hihi


Dagens blogg


Jag tycker vi kör igång med dagens blogg once again. Gick ju så bra i förra tävlingen, right..? Samma regler, skriv jag är med så drar jag en vinnare om någon dag. En länkning och en rad om vad jag tycker om bloggen, great! Funderar också på ett pris till vinnaren, vad tycks..?


Dagens blogg



2011

Visst känns det konstigt..? Hade precis fått in att det är 2010 (ja, det tar lite längre tid för mig att få in nytt). Har också gjort mig nya nyårslöften, det hör väl till traditionen, inte sant..? Tänkte lägga in dom här senare på bloggen och får hoppas på att jag följer dom!

RSS 2.0