Vuxenpoäng

DET REGNAR!! Hur ska jag då kunna förbättra brännan? :( var ju 35 grader igår när jag låg på altanen, är det ens normalt? haha ;) Idag får jag väl börja packa då, strök ju igår *vuxenpoäng* ;)

Kommentarer
Postat av: m. ♥

Är du en av många som ibland har dåliga dagar, och känner att du inte trivs med vissa saker hos dig själv? Kanske din rumpa, mage eller din näsa? Dont be! Du är alltid vacker, vad livet än tar dig. Men visst, vi alla känner sådär ibland och vissa saker kan vara svårare än andra att skaka av. På min blogg tänkte jag nu köra igång med en egoboost - känner du att du har en sak hos dig som du trivs mindre med? Dela med dig utav den saken i bild, i text eller både och - så kan vi tillsammans krossa ideal och visa världen att vi alla ser olika ut, och att vi alla är vackra endå. Vem vet, ditt bidrag kanske hjälper någon annan att se det vackra hos sig själv?Maila bild till Fishermansenemy@hotmail.com, eller skriv en text i en kommentar - så kommer det publiceras på bloggen! Jag kommer nämligen också visa upp mina svagheter.PS. Glöm inte bort att du är värdefull :)

2011-08-08 @ 20:44:37
URL: http://utankontroll.blogg.se/
Postat av: Sophie'

Halloj, hur är det med dig idag? :)

2011-08-12 @ 13:57:33
URL: http://sssophiies.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ha det underbart i turkiet! Vi får synas sen när du kommer hem! Puss!

2011-08-12 @ 18:46:40
URL: http://johannaaahjelm.devote.se
Postat av: Jessica

Hej tjejen! Nu har jag äntligen börjat blogga igen, som du frågat efter flera gånger. ;) Så kika in på http://linnica.blogg.se/! <3

2011-08-15 @ 13:49:59
URL: http://linnica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0