Bildbomb

Fick äntligen släppa en så kallad "bildbomb" på bloggen igår. Jag själv älskar bilder på bloggar, orkar inte sitta och läsa texter all day. Det kanske är därför jag inte lägger upp tio inlägg per dag, vem älskar läsa tråkiga inlägg..? Nu ska jag gå och sörja i ett hörn att inte desperate housewives kommer idag *suck*


Malmö bilderna














En halv mil

Lyssnar på sean banan samtidigt som jag kokar mig gröt. Det är nog kissie som har tjatat hål på mitt huvud att det är nyttigt och endast innehåller 130 kalorier, haha. Måste också leta upp mina idrottskläder eftersom vi har vinterjogg imorgon (alltså springa en halv mil i en skog där backarna är i 90°C vinkel) glömde jag att säga att det är snö upp till knäna med..? *suuuck*

Den stod ivägen

Jag fick lite skuldkänslor att inte jag tog kort på min ljusstake som alla andra bloggare. Så därför kommer en bild på julbocken som jag råkade sparka ner när jag kom innanför dörren *puuuust*. Föör mycket julsaker i hemmet, bara julgranen som saknas nu! Fast... jag gillar julen så nu ska jag koka mig lite glögg och sätta mig i soffan, lovely!

Bara "vara"

Är det inte det bästa som finns, vara hemma själv och bara "vara". Då menar jag, dansa runt och sjunga i huset (bokstavligen talat) när ingen ser, hehe. Nu hade jag tänkt att sätta på musik på högsta volym och fräscha till mig lite. Ikväll kommer förmodligen bilder från Malmö, spännande!

Årets jullåt


Helt okej dag

Äntligen söndag, får man ens säga så..? Söndagar är ju dom mest vidrigaste dagarna och som känns så himla onödiga, men inte idag! Det är ju trots allt första advent och imorgon har jag både sovmorgon och slutar innan ett, lovely. Finns inte mycket att klaga på nu, livet leker.

Tävling på G


Åh, finns det något roligare än att vara med i små tävlingar på bloggen..? Har dock aldrig lyckats att vinna, så ni får hålla tummarna för mig denna gången, hihi. Klicka HÄR för att komma till hennes blogg.


SUCK

Usch, fy blä! Högen av böcker blir bara högre och inte har jag någon lust att börja beta av dem. Varför har man så kallad helg när man måste studera, är det inte till för att slappna av och inte göra ett skit rent ut sagt..? *puuuust*

Dagens planer


Huuuur ska det vara möjligt att hinna med allt detta kära läsare..? Detta är i alla fall mina planer för idag, får se om jag måste skippa det första, hihi. Men nu måste jag fräscha till mig sen bär det av till stan, wiho!


Fruktsallad

Sitter här och laddar upp bilder från malmö resan. Har fått några förfrågningar från er söta läsare om vi tog några bilder och självklart gjorde vi det. Kommer komma upp inom kort här på bloggen när jag får "tummen ur". Nu ska jag återgå till sängen med en stor skål fruktsallad, mums!

Första julklappen inhandlad

Sitter äntligen i soffan efter en lång dag på stan. Inhandlade min första julklapp och måste erkänna att det kändes ovanligt bra. Är för engångsskull ute i god tid. Idag blir det en hemma kväll med pannkakor och honungs melon, det vattnas redan i munnen. Undra också om jag ska köra igång med dagens blogg..?

Godmorgon

Vaknat på rätt sida..? Det har jag gjort, med datorn under kudden. Är på väg till stan för att peka ut vad tomten ska komma med på julafton. Det börjar ju somsagt att närma sig, i alla fall i vårt hus. Nu måste jag slänga på mig lite kläder innan pappa blir galen i bilen, hihi.

Hemsk fredag


Ljusstaken lyser (bokstavligen)


Sitter här framför datorn medan mamma och pappa springer runt som galningar. Har redan uppe ljusstaken i rummet (vilket iof är väldigt mysigt) men det känns aningen tidigt. Tycker ni inte det..? Eller, det kanske bara är jag som överreagerar. Är nog den mest julgalna i denna familjen, så nu ska jag hjälpa till och plocka fram varenda tomte, hihi.


Schweizer mandel

Jag fick ett litet klagomål från min självaste pojkvän att min uppdatering var kass rent ut sagt, hihi. Har inte uppdaterat på fyra hela dagar (vilket är oacceptabelt) eller vad säger ni kära läsare..? Såg på statistiken att ni är inne varje dag så ja, jag får lite skuldkänslor att det inte kommer upp några inlägg. Min dag kommer att innehålla tv, soffa och schweizer mandel, nomnomnom!

Inställd lektion

Dagen började perfekt med en chai latte med ********, inställda lektioner is the best thing ever. Är dock väldigt trött nu och vill hem och rulla mig i snön (ja, bokstavligt talat). Har inte hunnit göra min första snöängel som jag gör varje år, lite som en tradition "bara för att". Åh, detta skulle ju inte bli ett tråkigt inlägg, jaja!


Marabou vinter vit

 
Jag ville vara som resten av bloggarna och posera med just denna chokladkakan. Ser den inte riktigt god ut kära läsare..? Jag var såå sugen när jag såg den på godishyllan i malmö att jag var tvungen att köpa den. Vet dock inte vad jag ska göra med den förutom att titta och lukta eftersom jag inte äter godis. Så den får ligga här på skrivbordet tills jag har hittat en bättre läsning.

Äntligen hemma

Åh, äntligen är jag hemma! Trodde inte att man kunde längta så mycket efter sin egna säng (trots att dubbelsängen i malmö var snuskigt god). Försöker nu att få min mage att sluta kurra som inte har fått mat på hela dagen. Allt jag har att säga är att: allt är mobilens fel. Alarmet gick på men jag bestämde mig för att stänga ögonen nååågra minuter, men nehe då. Då somnar man om *suck*

Godmorgon Malmö


Nu är jag inte på humör. Missade precis frukostbuffén på hotellet. Hur ska jag klara mig utan mitt kaffe en hel dag..? Det blir nog att ta sig ner till subway och sedan ta sig en chai latte påväg till tåget hem. Nu måste vi börja packa så att det ser någorlunda ut innan vi sticker. Kan inte se golvet, hihi

Dagens planer


Konsert


Nu sitter jag här helt ensam på hotellrummet medan Mathilda och Craig är på konsert. Escape the fate  heter bandet om jag inte missminner mig. Jag måste vara en så kallas duktig flicka, tycker ni inte det kära läsare..? Nu sitter jag här med mina rostade mandlar och vatten. Vilken härlig lördagskväll jag kommer att ha framför den stora 82 tums plattven i den stora dubbelsängen, hihi

Födelsedag


Första dagen i Malmö

Sitter just nu i hotell rummet och lyssnar på musik på högsta volym (tills någon kommer och klagar). Tåget var både försenat och krånglade in i det sista, men humöret var på topp. Nu hade jag tänkt att ta mig en dusch så att jag är fräsch till morgondagens äventyr till Danmark. Då kommer det många bilder.

Femhundralapp

Nyduschad och allmänt fräsch! Har packat det sista och ska snart bege mig till tåget där min lilla tös väntar. Halv nio är vi framme vid hotellet (om vi nu hittar dit..?). Fick också en femhundring av farmor och farfar som resepengar. Det blir nog en och annan chai latte med den slanten, hihi.

Studiedag

Börjar dagens inlägg med att säga, S-T-U-D-I-E-D-A-G! Finns det något skönare kära läsare än när man vaknar upp och klockan ringer och sedan dra täcket över huvudet och somna om..? Jag tror det är gränsfall. Idag beger jag mig till bombhotade malmö med två godingar. Undra hur detta kommer att sluta, tre galningar på malmös gator. Ska försöka att uppdatera under tiden jag är borta, så ge inte upp hoppet för denna blogg!

Dundermåltid

Skrev ett inlägg tidigare idag men gick inte att lägga upp det *suck*. Det känns ännu jobbigare att jag lägger ner mer tid på min inlägg än vad andra bloggare gör och sedan ja, så funkar det inte. Men nu är jag hemma och mätt som bara den. Firade nämligen av pappsen med plankstek eftersom jag inte är hemma nu på fredag. Så nu ska jag fortsätta att uppassa honom med paket och tårta, puss!

Melodifestivalen


Nu är det äntligen bestämt! Nästa års programledare för melodifestivalen blev Marie Serneholt. Kunde dom inte kommit med någonting bättre..? Det blir en diss för min del, end of discussion. vad tycker ni kära läsare, hiss eller diss..?


"bara för att"

Nu ska jag banemej gå och hoppa i sängen "bara för att". Sedan vakna upp när klockan ringer och snoooza i några timmar eftersom jag har sovmorgon, lovely! Ska se om jag hinner med en solning innan skolan med så man återigen bli lite fräsch i vinter kylan *pust*

Dagens planer


Argumenterande text

Sitter just nu i skolan och ska skriva en argumenterande text, hmm. Det går väl sådär får jag erkänna, någon utav mina kära läsare som har ett förlag på vad man kan skriva om..? Ska springa till mitt utvecklingssamtal och fjäska lite med lärarna nu, wish me good luck!


Jessica dissar

Dagens diss går till personer som bara ser sig själva. Det är det värsta jag vet. Blir helt galen när personer är så självupptagna att det går i överdrift. Skärpning på den punkten!

Jessica hissar


Dagens hiss går till lårsmycket. Det ser så grymt fräscht ut, speciellt om man har riktigt snygga ben som kan bära upp smycket. Bruna ben är ett stort plus i kanten. Detta kommer att bli sommarens mode, kom ihåg att jaag sade det!



Vart tog helgen vägen..?

Denna helgen har gått allt-för-fort enligt mig. Har inte hunnit det jag egentligen borde ha hunnit. Får se om jag hinner göra det under veckan. Nu ska jag faktiskt sätta mig och plugga, första gången under helgen faktiskt. Får se om jordgubbarna i kylskåpet vill göra mig sällskap i sängen, hihi

Dagens (låt)

Kanske inte ska stå: dagens klipp, utan dagen låt. Om vi bortser från att låten är helt sönderlyssnad (enligt mig) så kan jag inte annat göra än att älska den. Går och nynnar på den day and night. Skulle inte förvåna mig om jag nynnar på den i sömnen, så bra är den!

Godmorgon kära läsare

Godmorgon kära läsare, uppe med tuppen (som vanligt) haha. Ska bara fixa iordning mig sedan bär det av till fotbollen once again. Förstår egentligen inte hur en sådan (onitresserad tjej som jag är) orkar se på fotboll dygnet runt. Speciellt inte när det är hårda bänkar rumpan blir bemött utav. Uppdaterar ikväll mina underbara läsare!

Det luktar utflyckt

Vad kan jag ha för planer nu på torsdag..? Något som kommer göra er aningen avundsjuka, då syftade jag bara inte på all alkohol som kommer att förtäras under dessa dagarna, haha. Vet dock inte om jag vågar avslöja min plan riktigt än för er bloggläsare. Men bort från regniga borås ska jag, längtar lite smått nu faktiskt. Kanske måste börja packa redan nu eftersom jag har så svårt att välja kläder sen..? *pust*

Sängen ropar på mig

Det går inte att uppdatera när man sitter på en hård bänk och kollar fotboll dygnet runt. Det går inte ihop. Men nu sitter jag framför datorn (trots att min säng ropar på mig). Borde nog gå till sängs snart om jag ska orka upp att gratta min käre far imorgon. Kommer skämma bort honom med både paket och tårta. Jag är nog det bästa barnet, hihi

Mariedal cup

Nu har jag precis fräschat till mig och är påväg mot självaste mariedal cup. Ska försöka att inte skrika sönder halsen som jag gjorde förra gången. Men när dommarjäveln anser att man får ta bollen med händerna (inte bokstavligt talat) och springa utan att han blåser i pipan. Åh, då var jag inte på bra humör, hihi. Uppdatering när jag kommer hem, ciao!

Facebook

Jag är en så kallad "facebook-nörd" som mer än gärna sitter och kollar folks uppdateringar. Lite creepy, jag vet. Men nu är det så att det har kommit en ny grupp, eller nja, ny och ny. Man kan inte göra annat än att älska Bruno Mars och hans låtar. Har redan lyssnat sönder låten och kan texten både fram- och baklänges, hihi

Robinson

Sitter och kollar på Robinson och måste erkänna att det blir inte bättre. Jag har varit en så kallad "robinson-nörd" vilket jag tar tillbaka nu. Detta är ju pinsamt. Det enda jag har att säga är: GURKAN KOM TILLBAKA!

Är det sant att..?


Sovmorgon

Förstår egentligen inte varför jag är vaken nu när jag först börjar 10.20, awesome! Finns ingenting bättre än sovmorgon när man slipper att stressa på morgonen. Är dock hemma halv fem idag då sängen förmodligen kommer att ropa på mig. Nu ska jag fixa iordning mig och springa och ta en chai latte innan skolan, nomnomnom!

Dagens klipp


Jessica vill ha

Detta är dagens "vill ha", eller kanske ändrar kategorin till Jessica måste ha. Har länge haft ögonen på en volymaster som tycks ge resultat. Vem vill ha platt och livlöst hår som bara hänger..? Jag tror att alla tjejer är ute efter liv i håret, detta är lösningen under tusenlappen!

Jag visar inte medkänsla

Nu ska jag säga emot mig själv och säga att min uppdatering har varit mindre bra (vilket jag hatar att se på andra bloggar). Den enda jag har i huvudet nu är att få dagarna att gå ihop. Känns som om alla prov och inlämningar kommer på en och samma gång *suck*. Kan dock inte garantera att uppdateringen håller i sig, men ge inte upp hoppet för denna blogg!

Pannkakor med jordgubbar

Det enda som kunde muntra upp mig en söndag som denna var pannkakor och jordgubbar. Får sommarkänslor varje gång jag hör ordet jordgubbe, finns ingenting godare. Lyckades till och med att vända en pannkaka i luften. Vill dock inte tala om vart dom andra hamnade *blink*

Finns ingen tid kvar!

Denna veckan kommer att bli hemsk, förstår inte hur jag ska få tid för gymmet. Just nu sitter jag med böcker upp till öronen och skriver samtidigt på en uppsats om shakespeare. Ibland leker livet riktigt ordentligt, tycker ni inte det kära läsare..? Tur att det är en kort dag imorgon, två lektioner.

Dagens tips


Söndag, once again

Godmorgon kära läsare. Idag är det söndag *pust* den mest jobbigaste och tråkigaste dagen under veckan. Jag vet att jag har rätt. Det enda jag tänker på när det är söndag är "imorgon är det skola". Positiv tjej va..? haha, nu ska jag plugga tills mitt huvud inte längre har några hjärnceller kvar!

Smycken i silver

Var på stan en snabbis för att köpa smyckes delar. Har fått upp suget för att göra smycken igen, wiho. Det kommer i intervaller och idag rycker det i fingrarna. Blev dock inte lika glad när han i kassan säger: ja det blir 1350:- *suck*. Vill inte pärla med plastpärlor, det känns att man är på dagis igen och sitter med sina fula färgade plastpärlor, hihi. Bilder på dagens inköp kommer snart upp.

Dagens inköp


Allahelgona

Godmorgon kära läsare, hoppas ni har vaknat på rätt sida som jag. Idag hade jag en mängd olika planer på hur jag skulle genomlida lördagen. Men mina planer gick om stöpet då jag fick reda på att det var "allahelgona" idag. Har inte ens orkat ringa och kolla om gymmet är öppet. Blir det en säng-liggar-dag idag då..?

Veckoblind..

Är det bara jag som börjar att bli veckoblind när man inte behöver hålla koll på skolan..? Jag blandar ihop varenda dag, kanske är alzheimers som spökar. Nu ska jag gå och lägga mig och få lite skönhetssömn (kan aldrig skada). Sov sött mina underbara läsare!

Jessica vill ha

Äntligen står jag på kö till dessa godingar. Inte konstigt att alla redan var slutsålda, hur kan man göra annat än att älska dem..? Nu ska jag vänta på att få ett meil att dom finns att köpa igen. Sedan är det bara att visa hundögonen för pappa, tur att man är bortskämd! *hihi*

Ångest, ja

Nu börjar lovet gå mot sitt slut, bara helgen kvar. Sedan börjar allvaret igen *pust*. Är det inte så att man längtar till lovet som en galning begravd i alla böcker, inlämningar, ja i stort sätt allt. När lovet sedan kommer går det för snabbt, man hinner inte göra det man ska. Nu har jag lite smått ångest inför högen med böcker som ligger på skrivbordet, kan dom inte bara försvinna..?

Torsdags mys


Träningsvärk, åh ja

Huuur är det möjligt att ha träningsvärk nu..? Tränade bara två timmar idag och känner redan att kroppen tar emot. Borde nog åka in och köra lite fys imorgon. Nu hade jag tänk att ta mig en dusch sedan sätta mig och plugga med mina älskade vindruvor, nomnomnom!

Måltidsersättning


Ingen sovmorgon

Nu ställer jag klockan på 06.00 för att gymma med ******** imorgon. Vi båda håller tummarna (eller nja, bara jag) att det blir en riktigt muskulös kille som blir vår tränare, hihi. Nu ska jag lägga en inpackning i håret och få min skönhetsdröm, godnatt kära läsare!

Vart är snön..?

Åh vilket tråkigt väder det är ute. Kunde det åtminstone inte varit snö så man kunde åka pulka..? Tagit med sig lite varm choklad sedan komma hem (blöt och kall) och sätta sig framför brasan. Är det inte så, att allting känns så mycket tråkigare när det är dåligt väder kära läsare..? *suck*

Nu ska det svettas!

Idag ska jag och min älskade ******** ta tag i våra liv och börja på gym. Vi går ut hårt från början och köper ett halvårskort (eller nja, fanns inte att köpa mindre än det). Men det är tanken som räknas, eller hur kära läsare..? Nu ska jag gå ner och köpa mig en taco sallad som lunch, nomnomnom!

R.I.P morgan

Vad är nu detta..? Min älskling Morgan skulle (som varje måndag) befinna sig i min tv-ruta klockan åtta. Men det var tydligen sista avsnittet förra veckan *suck*. Nu måste jag hitta mig ett nytt program med idioter som gör bort sig. Har också hittat mitt nya snacks, vindruvor. Finns inget godare, hihi

Myser i min säng

Sitter i min stora gosiga säng med täcket uppdraget till hakan. Känns som om klockan är jätte mycket nu när det är så mörkt ute. Julen börjar närma sig med stormsteg (något som vi alla gillar). Imorgon ska jag och ******** träffas och pröva på någonting nytt. Undra vad det kan tänkas vara kära läsare..? hihi

Gissa kändisen vinnarna


Irriterande humör

Åh, vad jag hatar när man går in på en blogg och det står "Förlåt för min dåliga uppdatering" eller "Idag har jag inte hunnit blogga, förlåt". Vet inte om det är jag som är på dåligt humör eller om det verkligen är någonting att bli upprörd för. Det jag har att säga till min lite mindre bra(iga) uppdatering är att jag har ett så kallat liv emellanåt, hihi

RSS 2.0