Gott nytt år!


KLIRR KLIRR


ja det säger väl allt. Hittade inte riktiga REA fynd idag, vilket kan anses som otur. Men om jag ska vara riktigt ärlig så känns det som om affärerna drar fram all skit dom inte fick sålt under året och sätter en rea-lapp på. Sen går folk på det *suck*. Men visst kan man finna riktiga fynd! Det gjorde dock inte jag, så det blöev en dyr runda på stan.


Kan inte bestämma mig


Var på REAN i staden idag på jakt efter allt i stort sett. Varför blir man så hysterisk när man ser något som är billigt..? Hittade en väska och bara: ÅÅÅH 49 KR (!!) men vart den fin..? nej! Sedan fick jag beslutsångest, var denna tunikan fin, eller var den bara för mycket..?


Ett dygn kvar till nyår!


Tänk er, imorgon är det nytt år! Vet dock inte hur jag ska klara mig. Har precis fått in i huvudet att det är 2010 *suck*. Dags att göra nya nyårslöften som man sedan bryter. Men iår ska jag försöka, det är väl alltid något..?


Tänk att det kan vara så kul att prata om kön, tycker ni inte det..? Höll på att dö av skratt när jag såg detta (är egentligen en grupp på facebook). Tycker ni alla ska gå med i den, ni som har barnslig humor förstås, tihi


Tyckte att vi kunde dra igång med en "dagens blogg" tävling once again. Ni vet hur det går till men vi tar det igen. Skriv jag är med samt eran bloggadress så drar jag en vinnare till helgen! Har också tänkt att vinnaren ska få ett litet pris framöver, vad tycker ni om det..?


En beställning

Behöver jag ens påpeka att det är ringar i paketen..? Har bläddrat förbi dom många gånger men försöker vara ekonomisk (vilket jag tar som ett tecken på mognad) right..? Men nu när dom var på rea och allt, kunde jag inte motstå! Nu väntar jag på att mina godingar snart kommer på posten!



Somsagt, jag har börjat att räkna ner nu. Om 30 minuter så har jag jobbat färdigt (inte bara för dagen utan för hela lovet). Det är nu jag ska börja leva livet. Vända på dygnen (vilket jag iofs har gjort under de flesta jobbdagarna). Nu ska jag gå och ta mig en kaffe och en nybaktbulle, så gott!


Sista dagen på arbetet, isn´t it great..? Speceillt när chefen kommer och skakar hand med en och säger: kul att du kunde komma och hjälpa oss, stort tack ska du ha! I det läget känner man sig lite speciell, lite bättre än alla andra, eller vad säger ni kära läsare. Skönt att avsluta dagen med beröm och pengar i fickan, mihihi



Godmorgon kära läsare! Vaknat på samma sida som jag har gjort..? ;) Idag är en bra dag, det finns ingenting att klaga på. Det är min sista jobbdag! Har dock bara jobbat 4 dagar (med denna) och det kommer låta klirr i kontot med alla dess nollor, hihi.


Ny header

Ny fräsch header, det sitter aldrig fel, right..? Som tur var slapp jag sitta och göra ett misslyckande försök (åerigen) i paint. Om ni inte ser den, tryck F5 kära läsare. Vill också tacka tjejen som gjorde den åt mig. Jag är ingen lät person att handskas med, hihi. Kärlek till henne! "Tryck på bilden för att komma till hennes blogg".

Det klias över hela kroppen. Gör nästan ont. Har fått en så kallad "allergisk reaktion" mot dem förbaskade solrosfrönen. Det fick jag som liten. Kommer ihåg när vi fick hem en stor solros från farfar och vi satte den på vardagsrumsbordet. En timma senare ligger jag och skakar (av ondhet) och kliar ihjäl mig. Precis samma sak händer nu, fan!

Sitter och jobbar för fullt på jobbet, ingen lugn och ro här inte. Har aldrig varit så trött som jag är när jag kommer hem. Lägger mig bara i soffan (och försöker hålla ögonen öppna) i stort sätt. Inte visste jag att det kunde vara så krävande att jobba under lilla mamma, tihi. Klär mig också med kavaj för att passa in på kontoret, fint ska det vara!

En veckas slit

Sitter och kollar på svenska hollywoodfruarna (känns som om jag alltid gör det). Är också mycket trött efter en lång dag på jobbet och värre blir det. En veckas slit ser jag framför mig men sen är det nyår. Hur ska ni fira fredagen kära läsare..?

Jessica vill ha


Ja, återigen en ring som Jessica vill ha. Tröttnar hon aldrig..? Nej, nej, nej! Det finns inga snyggare smycken. Tycker dock att det blir för mycket med alla dessa armband, halsband och stora örhängen. Ser lite trash "igt" ut. Men ringar, det får man aldrig nog av!


Ingen motivation

Soffan har aldrig varit så skön som nu! Är trött i både armar och ben trots att jag bara suttit på en stol hela dagen. Kanske är där problemet ligger, eller vad säger ni..? Man får ingen motivation att hitta på någonting efter jobbet när allting är så mörkt heller, känns som om det är natt när man kommer hem, hihi.

Första jobbdagen


Sitter nu på jobbet och var bara tvungen att göra ett inlägg, mihih. Jobbar somsagt under mamma. Eller som hon kallar det "slav". Fick mitt egna kontor med "höj och sänkbart-bord". Fint ska det vara, right..? ;) Mamma visade mig också en lite chatt-sida dom hade på jobbet och sa: skriv till mig så får du se hur det funkar. Jag skrattade som bara den av hennes svar, mihiih.


Älskar alla mina läsare, till och med dom anonyma. Men som svar på frågan ska jag jobba en vecka hos min mamma. Skönt att byta roller, nu är mamma bossen under en veckas tid ;) Vet dock inte vad jag ska göra än, det återstår att se! hihi

Jag vill inte helt enkelt

Jag vill inte jobba imorgon, jag vill verkligen inte! Jag har inte fått nog av mitt lov än. Jag vill inte gå upp när klockan ringer klockan sex, jag vill inte. Men jag försöker se det såhär: pengar! Ett bra motto, right?

Hem ljuva hem

Äntligen hemma! Ligger nu i sängen och försöker hålla ögonen öppna. Har varit hos farmor och farfar och myst hela dagen och försökt vara social. Dock lite svårt när de flesta av konversationerna var på finska ;) Tänkte sätta på en film och göra resten av kvällen till allt som har med mys att göra, hihi.























Utlandsresa

Sitter här och planerar en utlandsresa nu under jullovet. En restresa till något varmt och soligt land skulle inte sitta fel. Bort från snön som går upp till knäna och den stora vinterjackan. Får se om jag finner någon rest-resa som faller mig i smaken, någon som har ett förslag kanske..?


Nu är jag så trött på gröt, haha. Är inte ni också det..? ;) Men det hör ju faktiskt till julen. Nu tänkte jag ta mig en dusch sedan sätta mig framför tv:n och titta på fångarna på fortet. Är det bara jag som är barnsligt förtjust i det programmet..? hihi.


Årets julvärd


Snälla säg att det är ett skämt. Ingen kan ta Arne Weises plats som julvärd, right..? Det blir inte riktigt samma julkänsla, jag vet att jag har rätt. Jag citerar farfar från igår: Det var hans första men också sista framträdande! Men vad tycker ni, har han en säker plats i vår tv ruta julen framöver kära läsare..?


Julafton, check!

Underbara jul! Finns det något mer att säga om den..? Älskar verkligen julen men den tar slut så fort. Tänk huur länge man egentligen förbereder för denna dagen som nu är slut. Allt stress på stan för att leta julklappar, bakningen och allt pynt. Men jag kan dock inget annat göra än att älska den! Hoppas ni fick allt ni önskade er kära läsare, för det fick jag, hihi.



Titta vad jag hittade i min julstrumpa nu på morgonen. Jag har nog inte slutat att tro riktigt på tomten vilket gör mamma och pappa trötta ;) Men det hör ju till julen. Då man vaknar upp mitt på natten och ser att det ligger ett paket i strumpan (som man flitigt satt upp kvällen innan). Undra vad det döljde sig i paketet nu, hmm.



Ja vad ska man säga, tiden går fort! Kanske ibland lite för fort, eller vad säger ni kära läsare..? Imorgon är det redan den 24:e, alltså julafton som vi alla har längtat efter. Dagen då man äter fööör mycket julmat och letare eter den förbaskade mandeln i gröten. Jag brukar dock alltid få den, hihi.


Blogg-torka

Varför går det inte att blogga..? Jag har en massa bilder på datorn som jag kunde lägga ut, men jag har inte orken. Varför inte, det vet jag inte. Det är ju nu jag kan blogga utan att tänka på alla prov och när jag måste gå och lägga mig på kvällen. Det är ju så kallat lov nu, lovely!

Dagens lucka


Dagens lucka


Svenska hollywoodfruarna

Sitter och kollar på svenska hollywoodfruar och kan inget annat göra än att älska dem. Eller vad säger ni kära läsare..? Tänkte också gå och lägga mig tidigt idag eftersom jag ska på ett möte på morgonen. Missar därför hela skoldagen. Undra vad det kan vara för möte som håller på så länge ;)

Jessica vill ha

Jag skulle inte vilja påstå att jag är ring-galen, men det finns någon gnista mellan mig och smycken. Kan bero på att jag älskar att göra smycken, tihi. Som liten ville jag bli smyckes-designer, om det nu är ett jobb..? Denna ska jag inkassera efter julen, när jag fått lite mer kött på benen (pengar).

Underbara NI är


Ni kanske har märkt att uppdateringen inte har varit på topp..? Har inte heller något att skylla på, tihi. Jag har både haft tiden, idéer på vad jag kan blogga om osv. Det har dock inte blivit av. Men hur kan jag motstå att inte sätta mig och blogga efter denna söta kommentaren..? Ni är allt för söta!


Robinson

Riktigt bra uppdateringen idag, right..? Har varit upptagen sen jag steg upp idag. Har inkasserat både ett och annat som kommer upp på bloggen imorgon. Nu ska jag sätta mig framför tv:n och kolla på robinson, awesome!

Dagens lucka


Dagens lucka



Lång dag

Jo, det är sant. Jag är fortfarande i skolan. Är först hemma efter sex *suck*. Men imorgon, då är det fredag vilket betyder sovmorgon och sedan helg. Ska se om jag hinner ta mig en runda på stan för lite julklapps handling med. Ligger lite efter på den punkten, hihi. men nu skajag springa till lektionen, uppdaterar senare ikväll!


Det lät kraash


Finns inte mycket mer att säga än att den gled ur handen. Det kändes som om allting gick i slomotion, ni vet när man inser att man har tappat den och gör en ful grimars samtidigt som man försöker fånga den..? Fast, skalet tog inget stryk alls. Nu har jag chansen att önksa min iphone 4, lovely!


Ladda ner den appen!

En kuslig sak som hände mig. Jag har ju somsagt ett stort matte prov idag, som är mycket betygsgrundande, så ja, lite nervös är jag allt. Igår laddade jag ner en ny app till mobilen "finger scan" som ska se "vilket humör" man är på. Tror ni inte jag gjorde det testet idag imorses och jag får då svaret:


Dagens lucka


Dagens lucka



Varm choklad


Jag har nog världens bästa föräldrar. När man känner sig minsta illa så kommer dom till ens räddning. Jag kan ju somsagt inte svälja innan det svider till i halsen (jag klagar inte utan bara säger som det är). Vet ni vad dom gör då..? Jo, en varm choklad med grädde. Tur att det är bevisat att det hjälper mot halsen, hihi


Paus från pluggandet

Huset skskar bokstavligen av all musik som spelas i mitt rum nu. Jobbar ni också lättare till musik..? Var tvungen att ta en paus från mitt studande, duktig flicka jag är. Och nej, det är inte konstigt alls att jag pratar om mig själv i tredje form, hihi.


Jessica vill ha


Är det jag som är ring galen eller är dom inte riktigt snygga..? Blir helt svag i knänen av dom, hihi. Får hoppas på att tomten (mamma och pappa) läser min blogg och överväger att jag har varit jätte snäll detta året, right..?


Matte prov

Lååång och hemsk dag. Är hemma först efter fyra, sen ska jag försöka plugga till matte provet vi har imorgon. Har inte orkat att ta tag i det förrens nu och kommer på att jag borde ha pluggat mer. Eller rättare sagt öppnat boken åtminstone, hihi. Kvällen kommer därför spenderas isängen med boken, usch!


Dagens lucka


Dagens lucka



Förkyld

Underbar uppdatering idag. Har haft fullt upp. Eller nja, nu ljög ja. Hade inställda lektioner och spenderade därför några timmar på espresso house och sedan lite julklappshandling med min sötnos. Det blev ganska lyckat men nu sitter jag här med världens förkyldning. Hur ska nu detta gå när det börjar närma sig jul..? Kan varken andas eller prata.


Dagens lucka


Dagens lucka



awesome dag!

Kan sammanfatta denna dagen som underbar om vi bortser från tandläkaren. Började måndags morgonen med lucia (som var bättre än förväntat). Avslutade sedan med restaurang med min älskling och julklappshandling. Är nu 756 kr fattigare, om jag ska vara exakt! Nu ska jag ta upp matteboken och läsa om linjära ekvationssystem *suck*

Tandläkaren


Sitter just nu och väntar på tandläkaren i vänterummet. Är det bara jag, eller hatar ni också tandläkaren..? vet inte vad som är värst, lukten eller väntan innan dom ropar upp Jessica **********. Idag kommer förmodligenen bildbomb med, hihi.


Dagens lucka


Dagens lucka



Rätt svar på frågan!


Var ju somsagt på en liten maskerad i lördags. Vet dock inte om man kan kalla det för maskerad när endast två personer deltar, hihi. Men hade en fråga till er läsare om vad ni trodde jag hade klätt ut mig till. Det visade sig att flera gissade rätt så här kommer länkningarna! Matilda  Elvira  Jeanette och Julia !


Eget hemmagjort spa

Tänkte ha mig en egen liten spa kväll. Måla naglarna, smörja in sig, ansiktsmask, verkligen allt! Ett mycket ekonomiskt tips för er som inte vill slösa flera hundralappar på att bli ompysslad. Sen ska göra mig en stor kopp varm choklad och sätta mig framför tv:n. Underbarkväll, jag vet!


Dagens lucka


Dagens lucka



Äntligen hemma

Borta bra, men hemma bäst. Är det inte så man säger..? Nu ligger jag i min egna säng med täcket uppdraget till hakan, skönt! Är så trött efter allt bakande igår, dock blev resultatet bättre än förväntat. Hann till och med ha ett mjölkrig *suck*. Snart kommer en bildbomb efter gårdagens bus!


Vad kan jag tänkas vara..?

Har precis varit och köpt mig min utklädningsdräkt till ikväll. Är nu 300 kr fattigare *suck*. Få se till att jobba lite extra nu under jullovet. Undra vad jag kan tänkas vara, hmm. Ni som gissar rätt får en länkning i bloggen imogon, hihi.

Överansträngning i benet

Sitter och räknar matte med benet inlindat i en filt. Hade tydligen fått en överansträngning i benet enligt läkaren. En stor bula som inte riktigt vill försvinna. Det kanske var ett tecken på att man inte ska springa ute i en halv meter snö. Nu ska jag i alla fall fixa iordning mig och sedan in till stan för att köpa en maskerad dräkt, hihi.

Dagens lucka


Dagens lucka



Idol 2010

Sitter nu och kollar på idol (trots att vår älskade olle är ute). Nu finns det inget annat att göra än att hålla tummarna för lilla Jay. Minnah har ju somsagt ingen chans, eller vad säger ni kära läsare. Vem vinner..?

Löprunda i mörkret

Varför är det så kallt och mörkt ute nu..? Hur ska man kunna se vart man sätter foten när man är ute och springer *suck*. Tänkte i alla fall ta på mig mössan och vantarna och ta mig en runda, så får vi se om jag någonsin kommer hem idag, hihi

Jag älskar dom!


Jag tror det är en så kallad trend med kors, dom är slut överallt. Då menar jag verkligen, överallt! Det går inte att hitta dom, slutsålda. Lyckades dock lägga vantarna på denna godingen! En dubbelring till och med för endast 200kr, lovely!


Dagens lucka


Dagens lucka



Joggingtur

Kom precis innanför dörren efter en joggingtur i en halv meter snö (eller nja, några cm). Det är ju rena skridskobanan på trotoaren. Jag vet inte hur många gånger jag hann sätta mig på rumpan innan jag var hemma igen, hihi. Nu ska jag skriva en uppsats på engelska tills imorgon, duktigt flicka, right..?


Måste ha


Är dom inte huuur gulliga som helst..? Tänk att matcha dom med ett par korta jeans shorts på sommaren plus att man har bruna ben. Fullpott enligt mig. Kanske ska inkassera dom redan nu så man kan ha dom hängandes i garderoben och bara titta på dom, hihi. Eller tomten kanske kommer med dom!


Dagens lucka


Dagens lucka



Jessica dissar

Dagens diss går till otrevliga busschaufförer som bara ser sig själva. Varför kan dom inte vänta när man kommer springandes för att hinna med bussen..? Eller när man står och knackar på glasdörren och dom skakar på huvudet och kör vidare. (Inte för att det har hänt mig) hihi

Jessica hissar

Dagen hiss går till Ben and Jerrys cookie dough. Sitter här och dregglar bara när jag hör ordet, gör inte ni det med..? Dock är jag inte så förtjust i glass, det kan man leva utan. Fast det kanske beror på att jag inte har ätit det på flera månader. Inte under vintern i alla fall, hihi.

Tävling


Jag är med och tävlar hos http://amandaharde.blogg.se/ om att vinna ett tandblekningskit från simplesmile.se! Är inte det vad vi alla önskar oss..? Det mest perfekt leendet med dom vita tänderna. Hoppas man nu får chansen att bocka av en utav de från sin lista, hihi. Var med och tävla du med, lycka till kära läsare!


Misslyckad dag


Det är precis vad jag vill sammanfatta min dag som, ren åt helvete. Huuur är det möjligt att misslyckas så mycket på en och samma dag..? Hoppas fortfarande tomten kommer till mig trots att jag har varit stygg, hihi. Men somsagt, provet kanske kommer tillbaka med tre bokstäver som vanligt.


Dagens lucka


Dagens lucka



Sött linne


Kollade runt lite på kläder och hittade denna godingen. Är den inte läcker..? Eller.. Jag kan inte riktigt bestämma mig om den är fin eller inte. Den ser dock inte likadan ut i verkligheten som den gör på bilden. Får nog gå och prova den återigen innan jag klickar hem den. Vad tycker ni kära läsare..?


Bobby´s hårprodukter


Jag föll för det så kallade grupptrycket och köpte Bobby´s hårprodukter. Har länge varit sugen på att se om det verkligen blir så bra som på tv. Du vet, då när man får så dåligt självförtroende då man kollar på sitt egna hår (slitet, kort och ingen volym) sedan blickar tillbaka på tv:n igen. Har dock inte hunnit att testa det än men det luktar frukstansvärt gott, hihi . Så nu frågar jag er:


Fruktsallad med jordgubbar!


HERREGUD vad tiden går långsamt när man försöker att plugga. Inte nog med det är att jag börjar först nästa lektion om två timmar *suck*. Magen kurrar och det enda jag tänker på just nu är fruktsallad med jordgubbar! Är dock inte lika sugen på att ta på mig joggingskorna och ta mig en runda i samhället när jag väl kommer hem, fy! Sen lite soppa på det med, gott!


Håltimma

Sitter just nu i skolan, tacka gud för håltimmarna! Skulle vanligtvis inte suttit kvar i skolan när det är inställda lektioner, utan varit nere på espresso house och tagit mig en latte. Dock blir det lite svårt nu eftersom jag har slutat med det. För vet ni att en latte innehåller lika många kalorier som en (kanske två) hamburgare..?


Jessica vill ha


ÅÅÅÅÅH, kärlek till den ringen! Är den inte helt underbar kära läsare..? Jag mååste ha den, den var dock tillfälligt slut, men nu står jag på väntelistan, hihi. Får hoppas på att det inte tar allt förlänge för att den ska bli min. Jag säger som jag brukar. Det är ringar som gör hela outfiten! 


Dagens lucka


Dagens lucka



Magen kurrar

Sitter och kollar på pensionärsjävlar och magen kurrar. Huuur ska jag klara denna målsättningen som jag har satt upp till mig..? Men en vecka bör jag klara, det är ju endast sex dagar kvar. Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig så jag orkar upp när klockan ringer.

One piece

Åh, visst ser dom mysiga ut..? Vet att jag är lite efter med just one piece, men jag blev så avtänd på att köpa en då det var så mycket snack om dem, kissie bland annat. Men nu vill jag inget annat än krypa in en sådan på kvällarna och mysa. Har dock bara ett problem, vilken av dessa ser mest läcker ut lära läsare..?

Måndagar, guld värt!

Måndagar, hur kan man annat göra än att älska dem..? Det betyder att det är en dag mindre till helgen. Ska bara bocka av ett och annat prov under veckan. Får se hur dom går, har inte riktigt orkat att plugga till dem. Men ig får man väl någon gång i livet antar jag. Nu ska jag gosa ner mig i sängen och ta fram böcker och plugga. Wish me good luck!

Mina 4 mål


Har gjort mig ett eget litet schema för den kommande veckan och idag, fick jag för mig att vara nyttig. Så känner vi väl alla någong gång, am I right..? Bättre att göra mindre mål och försöka hålla sig till dem än att göra för dramatiska förändringar i vardagen. För mig kommer sötsuget inte bli svårt eftersom jag har slutat med det sedan tre månader tillbaka. Så, små steg i taget.


Dagens outfit

 


Jacka -
Cubus 499:-
Halsduk - Faith 599:-
Skjorta - Gina 299:-
Jeans - Vero moda 399:-
Halsband - Egen design
Ringar - Egen design

Ut och springer

Är äntligen hemma (dock väldigt tidigt om man tänker på att jag stannade kvar i skolan ett tag med). Duktig flicka jag är! Hade i alla fall tänk att gå ut och springa ett varv i samhället. Det låter inte som någonting jag brukar säga va..? hihi. Uppdaterar med dagens outfit när jag är hemma igen, ciao!

Dagens lucka


Dagens lucka



Kära läsare


Vilka underbara läsare jag har, vad skulle jag göra utan er..? Förmodligen inte ägna flera timmar åt bloggen dagligen för att ni ska ha något att läsa. Har till och med ett fan på min skola som kollar lite extra i korridoren när man går förbi. Ska inte nämna några namn, hihi


Tomtegröt

Sitter här med en ansiktsmask och ska snart hoppa in i duschen sedan smörja in min i brun utan sol. Man känner sig så blek och tråkig på vintern, är det inte så käre läsare..? Sedan ska jag koka mig lite tomtegröt, nomnomnom!

Chokladkalendern

Glömde visa upp min söta julkalender som jag fick i fredags. Visst har jag världens sötaste kompis..? Ligger dock lite efter med öppningen av luckorna så nu får jag ligga i dom kommande dagarna. När jag var liten var det rena motsatsen. Då var alla 24 luckorna öppna på en och samma dag *suck*. Men chokladen är ju så himla god att det blir farligt!

Nergosad i sängen

Var uppe med tuppen idag och väntar nu på att min älskling ska vakna (riktig sömntuta). Ligger nergosad i sängen med gosiga tofflor och en tjockis tröja, lovely! Min förkylning börjar också komma tillbaka, perfekt till julen, right..? Undra vad man ska hitta på idag, göra någonting vettigt för en gångs skull kanske, hihi.

Dagens lucka


Dagens lucka



Pannkakor

Nu har jag mättat magen med pannkakor, åh vad gott det är! Blev också så himla sugen på julmusten som stod i kylskåpet och läskade mig men jag höll emot! Har snart klarat mig tre månader utan alla godsaker i livet. Undra huuur jag ska klara mig under julen *suck*

Inget mer plugg!

Nu är jag trött på att studera ekonomi, får försöka att bortse från att jag har ett prov i det nästa vecka. För nu ska jag gå och grädda mig lite pannkakor och sätta mig framför tv:n och förhoppningsvis hitta en bra film att kolla på. Kanske också smyga sig in i köket där mamma (tomten) sitter och slår in julklappar.


IDOL OLLE!


Det var precis dom orden som ekade i huset igår kväll. Visst, jag erkänner. Jag är ingen idol-nörd och gillar för det mesta att kolla på auditions då folk skämmer ut sig. Men detta var pinsamt, pinsamt Sverige! Rösta ut Olle..? Såg rubrikerna i tidningen om "jutyns låtval till olle" och jag kan inget annat göra än att hålla med, pissdålig låt medan Minnah fick bättre, jaja. Fusk gillar vi!


Förr i tiden


Var det inte så..? Det var på lördagen allting kom, satt och sappade med kontrollen från kanal till kanal för jag ville se på allting sammtidigt (för att jag inte är mycket för repriser). Men nu, nu kommer inget. Ville bara ägna en tanke åt detta, eler vad säger ni kära läsare..?


Dagens lucka


Dagens lucka



Dagens klipp


Satt och letade runt lite på youtube och fann detta störtsköna klippet. Jag menar, har man ingenting annat för sig som den här killen förmodligen inte hade, så why not. Ni behöver dock inte kommentera "han driver bara" fördet fattar jag med. Vet inte om ni tänder på det lika mycket som jag gör kära läsare, haha.

One piece

Sitter och bläddrar förbi olika one pieces för att se vilken jag vill ha. Dock finns det så många att välja mellan att jag blir nervös. Egentligen vill man ju ha alla i olika färger så att man kan variera, men vem vill slänga ut så många tusenlappar på det..? Ska välja ut tre utav mina favoriter så får mina kära läsare rösta om vilken det blir sen, hihi

Medverka i let´s dance


Visste ni att självaste Sean Banan ska vara med i let´s dace 2011..? Nog vet vi att han kan skaka på rumpan men hur kommer det gå i dom resterande danserna, hihi. Får försöka att bortse från att let´s dance är ett kärringprogram och hålla tummarna för denna sköna människan!


Helg

Var det någon som sa fredag..? ä-n-t-l-i-g-e-n, dagen vi alla har längtat efter tätt följt utav helgen! Får se om man hinner slänga in en julklappsrunda i samhället, det börjar ju trotsalt att närma sig med stora steg (vilket jag tycker är tummen upp för).


Dagens lucka


Dagens lucka



Robinson

Sitter och biter mig i läppen för jag vill inte säga några fula ord här på bloggen. Men åh vad jag hatar den där "mats" i robinson. Tror inte att många av er följer det programmet men det brukar alltid vara så för mig. Jag väljer ut dom onda och goda och står och skriker på tv:n, hihi.

Jessica vill ha


Helvetes dag

Längsta skoldagen under veckan är över och snart är de fredag, alltså helg. Kan sammanfatta denna dag och säga att den var rent åt helvete. Ingenting gick som jag ville. Min redovisning gick åt skogen. Jag frös. Jag var inte på humör. En riktigt pissig dag, så nu tar jag nya tag!

Dagens lucka


Modevisning

Sovmorgon i mitt hjärta! Börjar först halv elva men ska till espresso house med ******** och ta en chai och studa ekonomi. Duktiga vi är va kära läsare..? Börjar sedan skoldagen med mitt tal om homosexuallitet, kan varenda ord utantill, så jag förväntar mig stående applåder. Nu måste jag ha modevisning för mig själv för att se hur dagens outfit ska se ut.


Dagens lucka



Dagens lucka


Sean banan


Stjärnmarkerad och klar för att bli sönderlyssnad, sån är jag! Hittar en låt, lyssnar sönder den i några veckor och hittar sedan mitt nästa offer. Efter det gör jag en lista på mina godingar. För mycket musik i min vardag resulterar i att min fot diggar utan att jag ens har musik i öronen, läskigt!


Argumenterande tal om homosexuallitet

Nu har jag bokstavligen på mig hela garderoben och inte är det varmare för det. Måste vintern alltid vara så kall..? Funderar starkt på att köpa mig en vinterjacka också, börjar bli lite kallt med sin två års gammla vår jacka *puust* Nu ska jag lära in mig ett tal på 5 min om homosexuallitet. Hur ska jag argumentera kära läsare..?


Julkalendern 2010


Satt precis framför tv:n och kollade på julkalendern, känns nästan som en tradition eller vad säger ni kära läsare..? Spelar ingen roll om den är bra eller dålig, klockan 7.15 sitter jag som klistrad framför den. Får dock hoppas på att denna är bättre än förra årets som var riktigt pinsam. Men den började ju helt okej, eller..?


RSS 2.0